Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Uzman antrenörler nezaretinde Altunhisar İlçesinde Atletizm, Voleybol ve Hentbol branşlarında Sporcu taraması yaparak bu branşlarda Altunhisar’da gençlere spor faaliyetlerine başladılar.

 

Altunhisar Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü çalışmada Spor İl Müdürlüğüne bağlı antrenörlerin ücretsiz olarak yaptığı çalışmalara Altunhisar halkı yoğun ilgi gösterdi. Çalışmalar Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven, Altunhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ömer Biçer, Atletizm antrenörü Cansu Şahin, Hentbol antrenörü  Caner Can ve Voleybol antrenörü Hüseyin Ceylan yürütüyor.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan yaptığı açıklamada Sporu İlçelere yayarak yerinde hizmet yaptıklarını bunun ilk ayağının Altunhisar İlçesiyle start aldığını, diğer ilçelerede spor’u sevdirmek ve gençleri spor salonlarına davet ederek sağlıklı nesillerin yetişmesini sağladıklarını söyledi.



Editör: TE Bilişim