AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantıları hız kesmeden sürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Altunhisar İlçe Danışma Meclisi toplantısı da yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kesek ile il yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, Altunhisar İlçe teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

 

Toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Özmen AK Parti teşkilatlarının her kademesinin kenetlenmiş durumda olduğunu özveri içerisinde çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Teşkilat çalışmalarındaki birlikteliğin ve aktif çalışma temposunun ilçe danışma meclisi toplantılarında da görüldüğünü kaydeden Özmen, mahalle mahalle ilçe ilçe dur durak demeden faaliyetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ise konuşmasında şunları söyledi: “Partimizin Altunhisar İlçe Danışma Meclisi toplantısının yoğun katılımla gerçekleşmesi gösteriyor ki teşkilatlarımız her zaman aktif ve diri bir halde çalışmalarını sürdürüyor. Başkalarının işini tarif etme kolaylığına sapmadan, daha fazla ne yapabilir iz’in peşindeyiz. ‘Ben’ değil ‘Biz’ diyerek, ekip çalışmasıyla, takım ruhuyla, sürekli vatandaşlarımızın düşüncelerini dikkate alarak yolumuza devam ediyoruz. Altunhisar çok önemli hizmetler alıyor. 8 Milyon TL’lik jeomebran kaplamalı Altunhisar Göleti’nin yanı sıra tüm beldelerimiz kapalı sistem sulama kanallarına kavuştu. TOKİ’den yeni 300 konuluk projeler ihale aşamasına geldi. Altunhisar İlçe Merkezindeki 16 su kuyusu 4 Milyon TL’lik projeyle kapalı sisteme dönüşüyor. Küçük Sanayi Sitesi projesi tamamlandı. Projelerimizi hayata geçirerek, yeni yatırımlarla konuşmaya devam edeceğiz”. 





Editör: TE Bilişim