Geçtiğimiz günlerde görevlerinden affını isteyen ilçe başkanları yerine yeni atamalar Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Cuma günü yapılmıştı. Atamalar sonrasında görev devir teslim töreni bugün gerçekleştirildi.

İl Başkanı Mustafa Özdemir, görev devir teslim töreninin il başkanlığında yapıldığını belirterek şu ifadelere yer verdi; ‘’ Bundan önce görev yapan kıymetli başkanlarımız geçtiğimiz günlerde görevlerinden affını istemişler ve yapılan temayül yoklamaları sonrasında yeni başkanlarımız Genel Merkezimiz Teşkilat Başkanı sayın Erkan Kandemir’in tensipleri ile atamaları yapılmıştı. Bugün de görev devir teslim törenini il başkanlığımızda gerçekleştirdik.

Ben bu görev değişimlerini partimizin yine güçlenişi olarak görüyorum. Bundan önce partimizde görev alan başkan ve yöneticileri edindikleri tecrübelerini bir sonrakine aktararak gidiyor. Partimiz kurulduğu günden bu yana, hep bu anlayış ile hareket ettiği için güçlenerek devam ediyor silsile. Hepimizin tek bir hedefi var! İlimizde AK Parti’yi daha güçlü temsil etmek. AK Parti büyük ve güçlü bir ailedir.  Bu değişim hiçbir zaman durak olmadı. Görev yapan arkadaşlarımız bugün bu görevi bir sonraki arkadaşına gönül huzuru içerisinde devretti. Bundan sonraki süreçte de destekçisi olacaklarını, tecrübelerini aktarmaya devam edeceklerini dile getirdiler. Hepsine ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni görev alan Başkanlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim mahcup etmesin ‘’ dedi.  

ATANAN İLÇE BAŞKANLARI

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından ilçe başkanlıklarına şu isimler atandı.

Merkez İlçe Başkanlığına  Hacı Mehmet Eren

Hulus Özen Başkanlığındaki CHP Heyetinden Ziyaretler Hulus Özen Başkanlığındaki CHP Heyetinden Ziyaretler

Bor İlçe Başkanlığına Ethem Bozdoğan

Çamardı İlçe Başkanlığına Resul Aladağ

Ulukışla İlçe Başkanlığına İsmail Akyol

Çiftlik İlçe Başkanlığına Ramazan Tekin

Altunhisar İlçe Başkanlığına Ahmet Baştürk atandı

Editör: Selim GÖKEL