Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin  bugün İl Başkanlığı binasında yaptığı basın toplantısında önümüzdeki  il başkanlığı kongresinde aday olmayacağını açıkladı. 

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin açıklamasında; Genel Merkez teşkilat başkanımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde partimizin 7. Olağan il kongresinde aday olmama yönünde bir karar almış bulunmaktayım. Yapılacak kongreye kadar görevimize devam edip inşallah kongremizde bayrağı bir başka arkadaşımıza devredeceğim. Görev aldığım tüm sivil toplum kuruluşlarında Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinde, İl Genel Meclis Başkanlığı görevinde ve 3,5 yıldır büyük bir onurla, gururla yürüttüğüm İl Başkanlığı görevimde, ilimiz için gece gündüz, mahalle mahelle, köy köy, belde belde, ilçe ilçe karış karış gezerek milletimizin derdiyle dertlenmeye, iliimize hizmet ve yatırımların gelmesi için çalıştık. Aynı heyecan ve gayretle bir nefer olarak da çalışmaya devam edeceğim. Ak Parti'de yönetim kadrolarında görev aldığım 2011 yılından bu güne kadar fiili olarak bir halk oylaması, iki cumhurbaşkanlığı seçimi, dört genel seçim ve iki yerel seçimde yoğun ve planlı bir çalışma ile hamdolsun partimizin bayrağını ilimizde dalgalandırmaya devam ettik ve bu sayede Niğdeli hemşerilerimizin ak hizmetlerden faydalanmasını sağladık. 

Bugünden itibaren her zaman olduğu gibi yine Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Merkezin talimatları doğrultusunda inandığı yolda durmadan yürümeye devam edeceğini açıkladı.


Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin; “ 02.10.2017 Tarihinde İl Başkanlığı görevini tarafıma tevdii eden, 13.01.2018 tarihinde yapılan 6. Olağan Kongrede yeniden İl Başkanı olarak seçilmemi sağlayan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen dünya lideri, mazlum ve mağdurların gür sesi, Türkiye’nin Mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a; tüm çalışmalarımızda yanımızda olan ve her daim önce teşkilatımız diyen Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Teşkilat Başkan Yardımcımız İç Anadolu Bölge Koordinatörümüz Sayın Halis Dalkılıç’a, Niğde İl Koordinatörümüz Sayın Mustafa Şükrü Nazlı’ya,  Milletvekillerimize, aktif siyasete başladığım ilk günden bu güne kadar sürekli olarak yanımda olan, aldığım her kararı sorgulamadan destekleyen çok kıymetli eşim Mukaddes Hanıma ve çocuklarım Ramazan ve Ayşeme; evlatları olmaktan her zaman onur duyduğum anne ve babama, dost ve akrabalarıma, birlikte çalıştığımız İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Belediye ve Belde Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis Üyelerimize, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerimize, partimiz kurulduğu günden bu güne görev almış İl Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, hülasa sandık müşahitliğinden yönetim kuruluna kadar görev almış tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm seçimlerde her ne olursa olsun partimize ve Genel Başkanımıza en yüksek desteği veren, gönül kapılarını sonuna kadar bizlere açan Niğdeli hemşehrilerimize, ilimize hizmet etmek için birlikte çalıştığımız her daim istişareler yaptığımız tüm kamu yöneticilerimiz ve kamu çalışanlarımıza, esnaf ve işadamlarımıza vatandaşlarımızla aramızda köprü olan kıymetli basın mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim