Adalet ve Kalkınma Partisi 8 Ak Parti) Niğde’de ilçe ve belde belediye başkan adaylarını bugün  düzenleyeceği aday tanıtımı ile açıklayacak.

Niğde kamuoyunun merakla beklediği Ak Parti ilçe ve belde adayları bugün düzenlenecek aday tanıtım programı ile açıklanacak. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Niğde’nin ilçe ve belde belediye başkan adayları Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uğur’un katılımı ile bugün saat 18.30’da Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek aday tanıtım toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak. 

31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Ak Parti’de merakla beklenen ilçe ve belde belediye başkan adayları belli oldu. Ak Parti Altunhisar İlçesinde Neşet Doygun, Bor İlçesinde Mevcut Başkan Serkan Baran, Çamardı İlçesinde Ali Pınar, Çiftlik İlçesinde Mevcut Başkan Serkan Güzel ve Ulukışla İlçesinde Mevcut Başkan Ali Uğurlu’yu aday gösterdi. 

İLÇE ADAYLARI

Altunhisar - Neşet Doygun, Bor - Serkan Baran, Çamardı - Ali Pınar, Çiftlik - Serkan Güzel
Ulukışla - Ali Uğurlu.

BELDE ADAYLARI

İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu

Altunhisar ilçesine bağlı Karakapı Beldesine Kamil Demiralp, Keçikalesi Beldesine Şamma Öztürk. Bor ilçesine bağlı Bahçeli Beldesine Serdal Altunkaynak, Çukurkuyu Beldesine Ali Soyluğan, Kemerhisar Beldesine Yusuf Kurt. Çiftlik ilçesine bağlı Azatlı Beldesine Muhterem Demir, Bozköy Beldesine Ümit Soylu ve Divarlı Beldesine Rüstem Cullaz gösterildi.

Niğde merkeze bağlı beldelerden Aktaş Beldesine Okan Çamur, Alay Beldesine Sefa Erol, Bağlama Beldesine Fazlı Battal, Değirmenli Beldesine Yıldıray Tok, Dündarlı beldesine Mustafa Kamar, Edikli Beldesine Ercan Şahan, Gümüşler Beldesine Bayram Uzan, Hacıabdullah Beldesine Babaoğlan Altun, Karaatlı Beldesine Emin Yılmaz, Kiledere Beldesine İsmail Tereci, Konaklı Beldesine Ünal Topal, Orhanlı Beldesine Şükrü Özdemir, Sazlıca Beldesine Müsa Günay, Yeşilgölcük Beldesine Nurettin Yurtsever ve Yıldıztepe Beldesine ise Hüseyin Alp’i aday gösterdi.

Ak Parti Niğde İl Başkanlığı bugün saat: 18.30’da Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uğur’un katılımı ile aday tanıtım toplantısı düzenleyecek. 

Editör: Selim GÖKEL