Ak Parti Bor İlçe Başkanı Melek Yurdakul konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "İlçemiz için çıktığımız bu yolda niyetimiz de gayretimiz de halistir. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak; büyük sözlerden önce samimi adımlar atmaya, gönüllere dokunmaya niyet ettik.

İlçemizi sadece bir yerleşim yeri olarak değil; insanıyla, emeğiyle, hatıralarıyla bir bütün olarak görüyoruz. Bu yüzden yolumuz uzun, sorumluluğumuz büyük ama yüreğimiz rahattır. Çünkü bu yol, millete hizmet yoludur. 🤍

Birlikte düşünecek, birlikte karar alacak, birlikte çalışacağız. Her fikri kıymetli, her hemşehrimizi baş tacı bilerek; ilçemiz için elimizi değil, yüreğimizi taşın altına koyacağız. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte; kırmadan, dökmeden, ayrıştırmadan, sadece ilçemize fayda sağlamak için gayret edeceğiz. Rabbim niyetimizi hayırlı, adımlarımızı bereketli eylesin. İlçemize gönül veren tüm yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Özgür Özel Niğde’de konuştu: “Niğde kimsenin kalesi değil, milletin kalesidir”
Özgür Özel Niğde’de konuştu: “Niğde kimsenin kalesi değil, milletin kalesidir”
İçeriği Görüntüle

632481845 1225623419759192 6276685675524433082 N