Domuzdan post, AB ve ABD den dost olamaz” Son zamanlarda ABD Başkanı ve onun ordu komutanlarının, basın aracılığı ile yaptıkları beyanatlara baktığımızda,Türkiye üzerinde nasıl bir oyun oynadıklarını daha net olarak görmekteyiz. Burada açık ve net olarak, “Büyük Ortadoğu’da Kürdistan” sınırları çizilmektedir. Önce adım adım, sinsice, Federatif, sonra da bağımsız Kürdistan devletinin kurulması için zemin yoklamaları yapılmaktadır.
Türk askerinin başına çuval geçiren, ABD'nin Irak ve Yakın Doğu bölgesinden sorumlu komutanı Oramiral William Fallon, PKK ile ilgili olarak;“Soruna gerçek çözüm, terör örgütüyle uzlaşma sağlanması gerektiğini" savundu.  Maalesef biz de buna inandık ve çanak tuttuk.
Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi'nin oturumunda Oramiral Fallon, şöyle konuştu:
"Türk askeri istihbaratına dolaylı destek sağladık, operasyonun taktik başarı kazanmasına yardım ettik. Ancak sanırım burada kilit mesele, Türklerin, PKK konusuyla yüzleşmesi için bir yol bulunması, Türklerin (PKK'yı) sadece askeri yönden tasfiye etmesi değil. Ancak bana göre Türkler kesinlikle PKK ile bir çeşit uzlaşmaya varması gerekir" dedi
 Burada öyle bir oyun oynanıyor ki, PKK operasyonu konusunda tereyağından kıl çekercesine önce muhalefet partilerini tahrik edecek ortam hazırladılar, bu milletin göz bebeği olan ordumuzu küçük düşürecek, fırsatlar yarattılar. Bu gelişmelere, iktidar partisi seyirci kalmıştır.
Türkiye’nin geleceğine ipotek konan azınlık vakıflar kanunu çıkarılmıştır. Ayasofya’yı kiliseye çevirme gündeme gelmiştir. AB ve ABD’nin bir tek emeli vardır, O da, tarihten gelen “Haçlı intikam” duygularını yeniden hayata geçirmek, Anadolu’yu parçalara bölmektir
Bu konuda Kürdistan devletinin kurulma zeminini hazırlayan AB’nin desteklediği, Barzani'nin fabrikaları sahte sigara üretimi için gerekli makine ve malzemeyi Mersin'de kurulu Golden Universal başta olmak üzere 7 şirket aracılığıyla temin ettiğini ortaya çıkarıldı. Bu  şirketler Barzaniye çalışıyor.
Gümrük Müsteşarlığı Teftiş Kurulu'nun 2005'te hazırladığı raporda her şey açıklığıyla ortaya koyuyor: Barzani'nin Kuzey Irak'ta kurulu iki sigara fabrikası vardır..
Raporda bölgede kurulu ve paravan şirket cenneti olan Panama orjinli Golden Universal'in Al-Tahir ve Dolphin şirketleriyle ortak kullandığı depolarda yapılan incelemelerde Irak'a gönderilmek üzere bekletilen çok miktarda sigara kâğıdı, sigara filtreleri, kartonlar ve sigara kâğıdına baskı yapan silindirlerin tespit edildiği, sigara makinelerinin ise incelemeden önce Irak'a gönderildiğinin görüldüğü belirtildi. Alıcı firmanın ise Dohuk'ta bulunan ve Kürt lider Neçirvan Barzani'ye ait olduğu bilinen Kany Company olduğu ortaya konuluyor.
Raporda Kuzey Irak’ta Kurulu Barzani'nin fabrikalarının istenen her türlü markayı sahte olarak ürettiği ve Türkiye'ye geri soktuğu belirtildi. Buradan kazanılan parayla terörist faaliyetlerinin finanse edildiğini de ortaya koyuyor. Bu nedenle Irak'la sigara konusunda yapılan ticaretin durdurulması isteniyor.
Barzani'nin tüm gelirinin kaçak sigara ve alkol olduğunu belirten Gümrük Teftiş Kurulu üyeleri, özellikle 5 yıldızlı otellerde sahte olarak kullanılan viski benzeri yabancı içkilerin de Irak'ta üretilip yurda sokulduğunu işin hem bu boyutunun hem de Avrupa boyutunun incelemelerinin devam ettiğini ifade ettiler.
 Uzmanlar başta Kuzey Irak'tan giren sahte sigaralar olmak üzere Türkiye'nin kaçak sigara nedeniyle vergi kaybının 2 milyar dolar olduğunu belirtiyor
Barzani'nin sahip olduğu veya ilişkide olduğu Mersin Serbest Bölge'deki şirketler.
* Golden Universal * Feder Dış Ticaret * Dolphin Dış Ticaret * Sunset Adviser * Teknotaş * Sönmezler Nakliyat * As Pazarlama
İşte bunlar dost görünen AB ve ABD Ülkelerinin bize getirdiği güzelliklerdir