Bor yoluna alternatif olacak ve hafif raylı sistemin alt yapısını oluşturacak olan 30 metrelik yolda çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Özdemir; “Hem yeni kavşaklarla hem yeni yollarla hem de üst ve altgeçitlerimizle şehrimizi en güzel şekilde donatmaya devam ediyoruz.” dedi.

YENİ BOR YOLUNUN ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI 
Büyüyen şehrin ihtiyaçları doğrultusunda yeni yollar ve kavşaklar açan Niğde Belediyesi Bor yoluna paralel olarak açılacak olan 30 metrelik yolun, yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu altyapı çalışmalarını tamamladı. Burada yapılan çalışmalarda ileriye dönük olarak sağlıklı bir altyapının oluşturulmasına ise dikkat edildi. 

ŞEHRİN TRAFİK YÜKÜNÜ AZALTACAK
Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bor yoluna alternatif olarak açılması planlanan 30 metrelik yolun şehrin artan trafik yükünü büyük ölçüde azaltacağı öngörülüyor. “Yol medeniyettir “diyen Başkan Özdemir; “Niğde’nin en işlek yollarından olan Bor yoluna alternatif olarak açılacak bu yolla birlikte gelişen ve büyüyen şehrimizin ihtiyaçlarını yerinde ve zamanında gerçekleştirdiğimiz çözümlerle gideriyoruz.” dedi. 


WhatsApp Görsel 2023-05-31 saat 11.33.47

İl Genel Meclisinden Vali Çelik’e ziyaret İl Genel Meclisinden Vali Çelik’e ziyaret

YARINLARI PLANLIYORUZ 
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Biz bir hizmeti yaparken sadece bugünü düşünmüyoruz, makyaj yapıp geçmiyoruz. Yapmış olduğumuz işin önümüzdeki yıllarda da kullanılabilir olmasına dikkat ediyoruz. Tüm projelerimizde şehrimizin geleceğine yönelik atılımlar yapıyoruz.” şeklinde konuştu.