Altunhisar'da Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Çalışmalar Altunhisar'da Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Çalışmalar

Altunhisar ilçe kaymakamı Abdussamed Yiğit Başkanlığında, Belediye Başkanı Vedat Kirazcı ve ilgili kurum amirlerinin katılımıyla 2023-2024 Eğitim-Öğretim İkinci Yarıyılı Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda; okullar ve çevrelerine ilişkin güvenlik tedbirleri, trafik önlemleri, okul çevresindeki iş yerlerinin denetimleri, servis taşımacılığı, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele ve bilinçlendirme çalışmaları vb. hususlar ele alındı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Kaymakam Abdussamed Yiğit,“Çocuklarımızın daha iyi, daha sağlıklı ortamlarda eğitim görmesi, onların tüm kötü alışkanlıklardan korunması ve uzak tutulması için almış olduğumuz tedbirlere ek ilave tedbirleri değerlendirmek için yaptığımız bu toplantının hayırlı ve verimli geçmesini temenni ediyorum. Bizim öncelikli meselemiz eğitim. Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız. Bu konuda ilgili tüm kurumlarımız tarafından gerekli tedbirler alınmakta ve denetimler sıkı bir şekilde yürütülmektedir.” dedi.

Editör: Selim GÖKEL