Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanlığına geçtiğimiz haftalarda 128 Milyar üzerine pankart asılmış ve polis tarafından pankart indirilmişti. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bir televizyon programında,  mafya liderinden 10 milyon dolar aylık alan politikacının olduğunu söylemişti. Bugün CHP Niğde İl Başkanlığı binası balkonuna bu sefer de "Mayfadan  10 milyon dolar aylık alan siyasetçi kim? yazan pankart astılar. 

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, İl Başkanlığı balkonuna pankart asarken yaptığı açıklama da: 128 milyar dolar nerede sorusuna cevap alamadık. Çeşitli cevaplar verildi ama gerçek cevaplar daha bilinmiyor bir çoğu tarafından, hiç olmazsa 10  milyon dolar aylık alan kim onu öğrenelim. Sayın Mustafa Şentop, bunun açığa çıkarılması ile görevlisiniz. Eğer görevinizi yapmayacaksanız, şanlı, gazi meclis başkanlığı koltuğunu bir an önce terk etmeniz gerekiyor. 10 bin dolar alan siyasetçi kimdir bunu bir an önce açıklayınız. Bu sizin görevinizdir, Türk Milleti merak ediyor. 128 milyar dolar nerede sorusuna cevap vermediniz bari bunu açıklayında vatandaş rahat etsin" dedi.