Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ev sahipliğinde düzenlenen “11. Anadolu Odaları Platformu” 14 Üye Oda Başkan ve temsilcilerinin katılımı ile Niğde Grand Otelde yapıldı.

 

28 Haziran 2013 Cuma günü saat 16.00’da başlayan “11. Anadolu Odaları Platformu” Dönem Sekretaryası Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ayhan Baynal’ın toplantıyı açması ve gündemi okumasıyla başladı.

 

Daha sonra Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Adnan Zeren söz aldı. Zeren, tüm Oda seçimlerinin yapıldığını belirterek, seçilen Başkan ve yöneticileri tebrik etti, görevlerinde başarılar diledi.

 

2011 Yılından itibaren her üç ayda bir mutad olarak yapılan “Anadolu Odaları Platformu” Meslek Örgütü üyelerinin problemlerinin çözülmesi ve gelişmelerin değerlendirilmesi açısından çok verimli oldu. Karar altına alınan konular TÜRMOB’a iletilerek ve ilgili birimlere bildirildi.

 

Konya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan, mesleki ve güncel konularda görüşlerini açıkladı.

 

Turan, Pos Cihazlarının yeni şirket sözleşmelerinin madde değişiklikleri uzatımı, denetim konusu, gelir ve kurumlar vergisi taslak metni konusu, iş sağlığı güvenliği yasası ile iş yerlerin de zorunlu hale gelen iş riski analizi ve iş güvenliği uzmanlığı konuları hakkında görüş ve önerilerini belirtti.

 

Sivas Oda Başkanı Hasan Coşkun Erkmen, Nevşehir Oda Başkanı Oruç Irmak, Yozgat Oda Başkanı Mehmet Doğan, Aksaray Oda Başkanı Bünyamin Köse, Karaman Oda Başkanı İbrahim Ayhan Şancı, Kırıkkale Oda Başkanı Kürşat Gürtemel, Çankırı Oda Başkanı İsmail Uğur Altıparmak,  Kırşehir Oda Başkanı Mustafa İzzet Doğan, Ankara Oda Başkanı Mehmet Okkalı, Eskişehir Oda Başkanı Selahattin İlker Özokcu, Bilecik Oda Başkanı Hüseyin Şensoy bu konular hakkında görüş ve önerilerini anlattı.

 

Dönem Sekretaryası tarafından not alınan bu görüş ve öneriler imza altına alınarak TÜRMOB’a iletileceğine dikkat çekildi.

 

Toplantı sonrası Niğde Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığınca verilen “11. Anadolu Odaları Platformu” yemeğine Niğde Valisi Alim Barut ile Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan katılarak onurlandırdılar.

 

TÜRMOB’u temsilen Genel Başkan Yardımcısı Ülkü Sönmez ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İçyer, Aksaray Defterdarı Ali Aykaş, Niğde Defterdar Yardımcısı Savaş Yılmaz, SGK Niğde İl Müdürü Adil Demir, İşkur Niğde İl Müdürü Mustafa Toköz, Niğde Vergi Dairesi Müdürü Beyhan Özkalalı ve Kayseri, Konya, Sivas, Nevşehir, Yozgat, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Ankara, Eskişehir, Bilecik, Niğde Oda Başkan ve yöneticileri de iştirak ettiler.

 

“11. Anadolu ODaları Platformu” toplantısına katılan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Oda Başkanları şunlar:

1-Kayseri Oda Başkanı

AYHAN BAYNAL

2-Konya Oda Başkanı

İSMAİL TURAN

3-Sivas Oda Başkanı

HASAN COŞKUN ERKMEN

4-Nevşehir Oda Başkanı

ORUÇ IRMAK

5-Yozgat Oda Başkanı

MEHMET DOĞAN

6-Aksaray Oda Başkanı

BÜNYAMİN KÖSE

7-Karaman Oda Başkanı

İBRAHİM AYHAN ŞANCI

8-Kırıkkale Oda Başkanı

KÜRŞAT GÜRTEMEL

9-Çankırı Oda Başkanı

İSMAİL UĞUR ALTIPARMAK

10-Kırşehir Oda Başkanı

MUSTAFA İZZET DOĞAN

11-Ankara Oda Başkanı

MEHMET OKKALI

12-Eskişehir Oda Başkanı

SELAHATTİN İLKER ÖZOKCU

13-Bilecik Oda Başkanı

HÜSEYİN ŞENSOY

14-Niğde Oda Başkanı

ADNAN ZEREN

 


Editör: TE Bilişim