Sözde çözüm süreci ile birlikte yeni bir söylem de piyasa sürüldü;
“Türkiye’nin içine girdiği yeni iklim”
Hokkabazlar, milletten gelen sert tepkileri tersine çevirmek gayreti içinde tezgah üzerine tezgah kurup kanlı zehri millete yutturabilmek adına her şeyi göze aldılar.
Ortalık güllük gülistanlık!..
“Türkiye’nin içine girdiği yeni iklim” palavralarına bir inanırsanız soluğu doğru Ağrı Dağında alır sonra da terör örgütünün döşediği mayınların üstünde Vali beyle birlikte neşeli(!) halaylar çekersiniz.
O zaman; ben size “Türkiye’nin içine girdiği yeni iklim” şartlarının gerçeklerini dilim döndüğünce izah edeyim ki yalan hava raporlarına inanıp da tatile gittiğiniz yerlerde mayına basmayın!..
1-Terörist başı Abdullah Öcalan konuşacak, herkes dinleyecek.
2-Öcalan ve Kandil hainleri şartlar dayatacak. Herkes, “Hay hay efendim. Başka ne emir buyurursunuz” diyecek.
3-Bayram kutlayanlar hain, teröristler kardeşimiz olacak.
4-Teröristlere bütün yollar otoban olacak, bayram kutlamaları için meydanlara inenlere dünya dar edilecek.
5-Vatana, millete, devlete, bayrağa, askere, polise kurşun sıkmak serbest olacak.
5-Demokrasi(!) gelecek. Türkiye federatif sisteme geçiş yapacak. Adli sicilleri zaten temiz olan teröristler Vali, Kaymakam olacak. Tayyip Erdoğan Başkan olacak. Öcalan da Kürt Federe Devletinin başına geçecek.
6-CHP dönüştürülecek. İki partili Başkanlık sisteminin diğer ayağı olacak. MHP kapatılacak.
7-Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Anadolu Federe Devleti olacak.
8-Bugüne kadar terör örgütü PKK’nın gerçekleştirdiği bütün kanlı eylemler TSK ve diğer emniyet birimlerine fatura edilecek. Hak ve Hakikatler Komisyonunun düzenlediği raporlar üzerine terör örgütü ve destekçilerine yüklü tazminatlar ödenecek. Şehit ailelerinden ve gazilerin elinden tüm haklar geri alınacak.
9-AKP’nin “akilleri” mebus, bakan, büyükelçi olacak.
10-Akbillerin içinden mebus olamayanlara yüklü ihaleler verilecek.
11-“Türk” ve “Türküm” demek terör suçları kapsamında sayılacak.
12-Damat Ferit vatan kahramanı, Atatürk vatan haini ilan edilecek.
13-Anıtkabir özelleştirilip ihaleye çıkarılacak. Bulunduğu alana AKP’nin “çılgın Türkleri” dev bir AVM yapacak. Bu da AKP’nin en büyük yatırım hamlelerinden biri olarak yandaş medyanın manşetlerine taşınacak.
14-Said-i Kürdi’nin mezarı bulunacak. Okyanus ötesinden gelen fetva ile burası dinler arası diyalog çerçevesinde tüm inançların ortak ibadethanesi ilan edilecek.
15-Abdullah Öcalan serbest kaldıktan sonra ilk resmi ziyaretini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e yapacak. Öcalan’ın güven mektubu Gül tarafından kabul edilecek. Abdullah Gül tören sonrasında gazetecilerin sorularını “Ben size iyi şeyler olacak. PKK silahı bıraktıktan sonra oturup konuşacağız dememiş midim?” diye yanıtlayacak.
16-Merkez Bankası’nın İstanbul’a taşınmasının hemen ardından, İstanbul Başkent ilan edilecek.
17-Necdet Özel’e, “çözüm süreci” ne sağladığı büyük katkılardan dolayı Mareşal unvanı verilecek.
18-Türk Silahlı Kuvvetlerinden “Türk” çıkarılacak. Necdet Özel’e Anadolu Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı olarak 10 yıl daha görev yapabilmesi için özel kanun çıkarılacak.
19-İmralı’da Öcalan’dan boşalan yere İlker Başbuğ getirilecek. Başbuğ İmralı’da yalnızlık çekmesin diye vaktiyle Öcalan’a tanınan haklar ona da tanınacak. Başbuğ konuşsun, vakit geçirsin diye 5 terörist komutan İmralı’ya yerleştirilecek. Başbuğ’a 12 tivi kanalı seyretme imkanı verilecek.
20-Şehit Kubilay’ın terörist olduğu, AKP’nin kurduğu Meclis Araştırma Komisyonu üyelerinin hazırladığı dosyalarla kabul edilecek.
21-Ermenilere “soykırım tazminatı” ödeyerek helalleşeceğiz.
Türkiye’nin “içine girdiği yeni iklim” de şartlar böyle!..
Önümüzde mahalli seçimler var..
Havayı günlük güneşlik görüyorsanız. O zaman hep beraber AKP’ye oy verin.
Bugün anamıza sövenler, yedi ceddimize daha rahat sövsünler!..