• DOLAR 32,35 %0.20
  • EURO 35,14 %-0.13
  • ALTIN 2.242,96 %-0.03
  • BİST100 8.899 %2.08
  • BITCOIN 62.933 %-6.59
  • ETHERIUM 3.289 %-7.47
10°
Tanıtım Haber


 Yücel Yapı Dekorasyon “ Duvarda renkler hiç bu kadar güzel olmadı” sloganıyla Dekoratif Isı Yalıtım – Canlı Sıva yı Borluların hizmetine sunuyor.

Dekorasyon ve yalıtım alanında çığır açan  bir Türk firması olan Ridas Dekoratif Yalıtım – Canlı Sıva  Bor Bayii olan Yücel Yapı Dekorasyon Bor ilçesinde alanında ilk ve tek olmanın gururunu yaşıyor.

Haydar Özalp Caddesi üzerindeki yeni işyerine taşınan Yücel Yapı Dekorasyon, Dekor ve Yalıtım alanında Bor ilçesinde yeni bir çağ açtı. Türk Patentli olan Ridas Dekoratif Yalıtım ve Canlı Sıva uygulamaları son yıllarda  bütün Türkiye’de en çok tercih edilen yalıtım ve dekoratif uygulamaları oldu.

Ridas bayiliği alarak dekoratif ve yalıtım konusunda  Bor ilçesinde bir ilki gerçekleştiren, Yücel  Yapı Dekorasyon sahibi Ramazan Yücel ile  Ridas Dekoratif Yalıtım ve Canlı Sıva üzerine konuştuk.

- Ridas nasıl bir ürün?
Ridas, tamamen yerli, Türk patentli bir ürün. Hem dekoratif, görselliğe hitap ettiği gibi asıl ısı yalıtımı konusunda amaçlanarak piyasaya sürüldü. Ridas, canlı sıva ile ısınma faturanız % 50 oranında, düşmektedir. İş yerlerinde, evlerimizde harcamalarımızın önemli bir kısmını enerji oluşturuyor. Isı ve Ses yalıtımı konusu artık ofisler, iş yerleri, evler için  kaçınılmaz bir durumdur. İşte bu ısı ve ses yalıtımını ayrıca yüzlerce estetik seçeneklerle dekoratif bir görüntüye de büründürüyoruz.

 - Ridas’ı nerelerde kullanabiliriz? Sağlıklı bir ürün mü?
Ridas’ı bürolarda, işyerlerinde,   evinizde bütün odalarda  kullanabilirsiniz. Bu ürünü cam, ahşap, mermer haricinde her yüzeyde uygulayabilirsiniz. Antibakteriyel olma özelliğine sahip Ridas, anaokulları ve hastanelerde kullanılabilir. Herhangi bir alerjik reaksiyon göstermez.  Teneffüs edilebilir yapısı mevcuttur özellikle bu konu çok önemlidir.

- Peki bu ürünün temizliği nasıl yapılıyor?
Ürünümüz su bazlı olduğu için, suyla temizlenemiyor. 6 ayda bir elektrik süpürgesi ile süpürülerek temizlenebilir. Bunun dışında kolay tamir edilebiliyor. Mesela koltuk ya da kanepeyi çekerken Ridas çizildi, suyla tamir edebiliyorsunuz.  Canlı sıvanın 10 yıldan fazla ömrü var. Duvarınız çikolata, çay, kahve lekesi olduğunda lekeli bölgeyi suyla ıslatıp oradan alabiliyorsunuz. Canlı sıva normal boya gibi zamanla renk değişimi de yapmıyor. Ürünümüz kir tutmaz.

- Ridas'ı kimler tercih ediyor? 
Canlı sıvanın asıl amacı ısı yalıtımı, aynı zamanda görsel de bir ürün. Ridas’ın ‘rüya’, ‘sedef’ ve ‘esinti’ adlı serileri var. Boya ve duvar kağıdının kullanıldığı her yerde kullanılan Ridas, görselliği nedeniyle ev ve işyerinde, restoranlarda, cafe ve toplu yaşamın olduğu bir çok yerde  tercih ediliyor. Ridas canlı sıva rutubete son veriyor. Ridas, sahip olduğu özellikler sayesinde olası bir yangın sırasında alevlerin yayılma hızını yavaşlatıyor. Duvarınızdaki kusurları kapatıyor. Tercih edilecek uygulamalar ile terapi ve ruh sağlığı  özelliği katabilirsiniz.

Ridas ekonomik midir?
Elbette diğer ısı, ses yalıtımı ve dekoratif alternatif uygulama ve ürünlerine göre hayli ekonomiktir. Bir çok seçenek mevcuttur. Müşterilerimizin hayal etmesi yeterlidir. Dekoratif olma, mekanları genişletme, alerjen olmama, kusurları kapatma, darbeleri absorde etme gibi daha bir çok özelliği daha eklenebilir. Isı, Ses, Sağlık ve Görsellik ile birlikte bütün bu kazanımların yanında fiyatlarımız hayli uygundur.

- Yücel Yapı Dekorasyon başka hangi işler yapar.
Bor’da Haydar Özalp Caddesinde yeni showroom işyerimize taşındık. Burada yüzlerce desenimiz mevcut, ayrıca kataloglarımız mevcut. Ridas Canlı Sıva – Dekoratif Isı Yalıtımı ürünleri haricinde Boya, Alçı, Asma Tavan, Niş, Sıva, Duvar Kalıp gibi inşaat işlerini yapmaktayız.


YÜCEL YAPI DEKORASYON 
RİDAS Canlı Sıva / Dekoratif Isı Yalıtımı
Ramazan YÜCEL

0541 258 86 40 

NELER YAPARIZ? 

CANLI SIVA - DEKORATİF ISI YALITIMI - BOYA - ALÇI - ASMA TAVAN - NİŞ - SIVA - DUVAR - KALIP

NEREDEYİZ?

Adres: Haydar Özalp Caddesi  Yasin Apt. Altı. B Blok No: 64/B   BOR - NİĞDE
 


Facebook Sayfamız          www.ridas.com.tr