Enes Can Özmen yazdı... 

Bildiğiniz üzere son zamanlarda elektrik doğalgaz sigara ve benzin zamlarından sonra pazar fiyatları da el yakmaya devam ediyor.

Asgari ücretin 2020 TL ile 4 kişilik bir ailenin kirada oturduğunu düşünürsek kira elektrik doğalgaz çoçuklarınız okul masrafı mutfakta kaynayan tencereden hesap edersek ülkemizde icralık olan milyonlarca insanların çaresizliğini düşünmek lazım ayrıca geçtiğimiz günlerde maddi zorluklardan dolayı Ankara da kendini yakan bir vatandaş çoçuğuna okul önlüğü alamayan bir babanın kendini asması ve daha niceleri.

Peki Çözüm Ne?

Ülkemizde yaşanan maddi kriz esnafların iş yerlerini kapatması bir çok insanın işsiz kalması tam bir kör düğüm olduk. Ekonominin düzelmesi için Ekenomiden anlayan ve günlük çözüm ile değil uzun süreli bir plan ile ekonomiyi rahatlatacak bir kişinin Ekonomi Bakanı olması ve insanların rahat alması için ilk başta Asgari ücretin en az 2750 tl olarak belirlenmesi lazım.

Emeklinin maaşı asgari ücretin azlığı memura verilen zam polislerin 3600 el göstergesi beklemesi Eyt mağdurlarının çözüme kavuşması ülkenin de refaha kavuşması lazım..

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.. 

Umutlu bir hayat için daha güzel bir ülke için umutlarınızı yitirmeyin.. 

Editör: TE Bilişim