İlkay Gökbörü yazdı.

Dünyada yangınlar ve küresel felaketler. 2021 yılı şeytani yapı (küresel caniler) in akıllarınca projeleri gereği dünyaya reset atarak sömürü katliam ve kölelik kolonileri ile insanlığı irade  yoksunu itaat kültürü ile yönetme ve kadim medeniyetlere yaşanmış tanrılık,firavunluk sistemini yeniden inşa etme amaçları ile dünya finans sektörü etkisi ile eylemler yılıdır.


Hedeflerinde ulus devletler milli irade ve rahmani yapılar vardır. Satın aldıkları yerli kripto işbirlikçiler(el-iti/baron) larla süreci hızlandırmak, milli yapıları kaos ve fitne etkisi ile kutuplaştırmak ve çatıştırmaktır.

Güç ve etkileri, gıda ve enerji tekeli ile devletleri baskı altında tutmaktır. Semboller, ritüeller ezoterik ilimler, medya zihin kontrolü ve korku enerjileri zehirli kirli teknolojileri bir nevi silah olarak kullanılmaktadır. 

Aydınlanmış fikri ve vicdanı hür iradelere, ahlâkî donanıma sahip  kişilere etkileri zayıf olduğundan zorunlu biyolojik sistemlerle nüfus ve etkisizleştirme operasyonları düzenlenmektedir.


Zor ve kritik zamanlarda Türk milleti tarihte olduğu gibi birlik ve beraberliğini; Vicdan ve merhamet duygularını, imanını kaybettirmeyen, canlandıran ve yeniden donatan ilahi bir güçle şeytani yapılara geçit vermeden insanlığa  ve mazluma umut olmuştur. Bu yapıyı tefekkürle diri ve canlı tutabilmek bize bir lütuf ve ihsan olacaktır.


Düşmanın zihnini okuyabilmek için bilhassa yönetim mekanizmalarına ehliyet liyakat ve ahlâkî donanıma sahip vatan ve millet sevdalı ehil insanların getirilmesinde,  bireylerin menfaat, makam, rant ve güç gibi kirli düşüncelerinin   aile, eğitim ve ahlaki yapılarla yeniden inşası elzem olmuştur.

Tarihe Not Düşmek! Tarihe Not Düşmek!


Bize düşen zor ve kritik günlerde milli birlik ve beraberliği bozacak her türlü kutuplaştırıcı  fitne ve kaos ateşine karşı ayık olmak sorgulamak ve düşmanı tanımak olacaktır. Yerel ve ideolojik düşününceler çatışma, evrensel ve düşünceler savunma ve strateji geliştirir.

Editör: TE Bilişim