Niğde ve Bor İlçesinde  daha önce kullanılan ancak sonradan boşaltılıp   çürümeye terk edilen resmi binaları haberleştirmeye devam ediyoruz. 

Haber: Selim GÖKEL

Çürümeye terk edilen Bor İlçesindeki adliye lojmanı binası, Niğde Fen Lisesi ve Niğde  Yunus Emre Anadolu Lisesi yerleşkesi içinde bulunan lojmanlarını haberleştirmiştik. 

Çürümeye terk edilen resmi binalardan birisi de Niğde'de Şahinali Mahallesi Faik Şahenk Bulvarı, Burak Sokak üzerinde bulunan İŞKUR binası. 


İşkur Niğde İl Müdürlüğü bu binada yıllarca hizmet etti. Ardından SGK'nın eski binasını kiraladı ve buraya taşındı. Taşındıktan sonra Şahinali Mahallesindeki bu bina boş kaldı. Yıllardır boş kalan bina çürümeye terk edildi. 

Yıllardır boş duran bu bina bir kaç yıl önce Tarım ve Kırsal Destekleme Kurumu İl  Koordinatörlüğü binası olarak düşünülmüştü, ama gerçekleşmedi. 


Çürümeye terk edilen İş ve İşçi Bulma Kurumuna ait bu binanın etrafı ise 10 - 15 katlı binalarla çevrili halde. Bina şuan hala kullanılabilir vaziyette, ama çürümesi ve ardından da  15 katlı bina yapılabilmesi için bir kaç yıl daha geçmesi lazım...

İlgilenenlere duyurulur... 



İLGİLİ HABERLER AŞAĞIDA





 
Editör: TE Bilişim