Borluların gündemi Niğde ve Bor otobüslerinin Niğde şehir merkezine girmesinin yasaklanması.

Haber-Yorum: Şerafettin ÇOPUR

Bu konuda sitemize o kadar çok ileti geliyor ki biz bile şaşırıyoruz. Bu sorun özellikle mağdur olan Borluların gündeminde.  Otobüsü kullananlar genelde öğrenci, gelir düzeyi düşük vatandaşlar. Otobüsler şehir merkezine girmeyince Niğde Derbent kavşağında inen yolcular Şehir merkezindeki iş yerlerine ve okullarına ikinci bir otobüs ile gitmek zorunda kalıyor. Buda ek bir masraf oluyor. Bu durumu anlatan bir çok haber yaptık. Hal böyle olunca vatandaşta tepkisini çok farklı yollar deneyerek gösteriyor.  Aşağıda  Niğde Bor otobüslerinde ve duraklarda yer alan bir duyuru yer alıyor. Bir okurumuz Borhaber.net'e facebook sayfasından gönderdiği mesajında  ısrarla bunu haberleştirmemizi ve özellikle Bor siyasetçilerinin suskunluğundan, tepkisizliğinden bahsediyor. 

Niğde Bor otobüslerinde ve duraklarda yer alan bu duyuru sosyal medyadan da paylaşılıyor. Duyuru da
"Niğde Belediyesi Bor halkına yanlış bir uygulama yapmaktadır. Niğde şehir içi araçlarına şehir içine girişleri serbest edilirken. Niğde Bor araçlarına şehir trafiği bahane edilerek yasaklanmıştır. Bu yanlış uygulama Bor halkına yapılmıştır. Bu duruma Bor ilçesi vatandaşlarımızın tepkisiz kalmaması temennisiyle;

 ŞİKAYETLER İÇİN

0506 333 0651 Whatsap No
0312 420 5972
0532 282 9120


BU NUMARALARI ARAYIP TEPKİMİZİ GÖSTERELİM. SAYGILAR

şeklinde telefon numaraları verilmiş. Bu telefon numaralarını araştırdık. Whatsap için verilen telefon Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'nun danışmanı Recep Korkut'a ait. Diğer iki telefon ise Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'nun meclis telefonu ile cep telefonu. 

Niğde'nin 2 Milletvekili daha var. Ak Parti Milletvekili Erdoğan Özegen ve CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer.. Sosyal medyadan da paylaşılan ve duraklarda yer alan bu duyuru da,  neden bu vekillerin isimleri ve danışmanlarının numarası yazılmadı da sadece Alpaslan Kavaklıoğlu'nun numarası yazıldı. Bu iki milletvekili Borluların da milletvekili değil mi? Borluların bu sorunu onları ilgilendirmiyor mu? Yoksa onların bu sorunu çözemeyeceğini, sadece Alpaslan Kavaklıoğlu'nun çözebileceğine mi inanıyorlar.  

Yorum sizin. 



Editör: TE Bilişim