Beytullah Kirazcı ve Kemerhisar, birbirine o kadar uyum sağlıyor ki, artık ayrı ayrı telaffuz etmek bile tuhafıma gidiyor.

Sevgili belde halkı; Kemerhisar yıllardır çok zaman kaybetti ve olması gerektiği yere varamadığı gibi çok da uzaklaştı. Hangi partiden olursanız olun kenetlenin ve Beytullah Kirazcı’yı destekleyin. Bu sizin son şansınız desem yanlış olmaz.  Kemerhisar’ın turizme açılmasına, yeni iş olanaklarının sağlanmasına, gelişmesine, içinde yaşayan bütün Kemerhisar halkını doyurabilmesine ve ümit vadeden projelere kucak açan  yeni bir başkana, kadroya ihtiyacı var. O başkan adayı ve kadrosu da hemen yanı başınızda.   

Bildiğiniz gibi bu bölge, Kapadokya’ın başkentidir ve 6-8 bin yıllık bir tarihi geçmişe ev sahipliği yapmaktadır.  İnanç turizminden tutun da, doğal zenginliklere kadar her şey burada mevcut.  Eksik olan tek şey, bütün bunları nasıl yaşama geçirebileceğimiz konusundaki projeler.  Yol, su, kanalizasyon… Bunlar zaten her belediyenin yapması gereken şeylerdendir ve bunları yapabilmek için de hiçbir belediye başkanı ne bedence ne de akli olarak kendisini fazla yormaz.  Yaşayan halkın gözüne hoş görünsün, başkanımız ne güzel çalışıyor densin yeter...  Bir süre sonra da yıkılan duvarlar, delinen asfalt yollar görmeye başlarsınız.  Olması gereken bu değildir ve halk, yapılabilecek olanın en güzeline layıktır.  Yıkılan duvarlar deyince, o duvarların içinden çıkan antik taşlar hala kamyonlara doldurulup belde dışına atılmaktadır. Kemerhisar’ı çıkıp şöyle bir gezerseniz, çöplükte ve çöplük olmayan bir çok yerde, atılmış antik taşlara rastlayabilirsiniz.  (Müzeler Genel Müdürlüğü’nün bugünkü belediye başkanına yapmış olduğu yazılı ihtara rağmen).

Kemerhisar her gün biraz daha yok oluyor ve içinde yaşayanlar göç etmenin yollarını arıyor. 

Dediğim gibi, mesele yol, su, kanalizasyon değil (maalesef Kemerhisar’da yol ve su sorunu da henüz çözülmüş değil), işsize iş, gençlere güzel bir gelecek, görsel olarak güzelliklere bürünmüş bir Kemerhisar için büyük projeler ve bu projeleri yaşama geçirecek bir başkana ihtiyacımız var. O da Beytullah Kirazcı’dan başkası değildir…

08 Şubat 2014 cumartesi günü, saat 14:00’de belediye düğün salonunda,  Beytullah bey projelerini açıklayacaktır. Mutlaka gelin ve dinleyin. Kemerhisar’ın  geleceğini kendisi size bizzat anlatacaktır.