AKP’lilerin yetiştirdiği sözde dindar gençliğin iğrenç resimleri

 

«AKP’li yöneticilerde güzeli, iyiyi, doğruyu, adaleti, sevgiyi ve dostluğu aramayınız! Polislerin emniyet ve güveni, öğretmenlerın şevkat, merhamet ve eğitimi, imamların ahlakî ve dinî değerleri temsil etmeleri gerekirken diğer sorumlular gibi kurumlarıyla bugün farklı yerlerdeler!

Polise cinnet geçirten, zulmettiren, sadistleştiren, öğretmenini öğrencisine tecavüz ettiren, imamını sapıttıran AKP’li sistem mutlaka sorgulanmalıdır! »

¤  10 Şubat 2005 tarihli 7. Kanal

Cinnet geçiren polis 3 yaşındaki oğlunu ve eşini vurdu.

 

¤  05 Eylül 2006 tarihli Hürriyet Gazetesi

Müdürden kadın öğretmene ‘taciz’ iddiası

Kars’ın Digor İlçesine bağlı Bacalı Köyü’nde stayjer kadın öğretmen olan G.D., kendisine cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle Digor Milli Eğitim Müdürü Enver Batur hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

 

«Elbette en üstte ne varsa en alta yansıyanlar da farklı olmayacak!»

 

¤  13 Kasım 2006 tarihli Hürriyet Gazetesi

Doktoru hastaneden kaçırdılar 

Nevşehir'de hastaneden silah zoruyla kaçırıp, çıplak fotoğraflarını çektikleri doktordan şantajla para istedikleri iddia edilen 2'si kadın 4 kişi yakalandı.

 

¤  17 Aralık 2006 tarihli Milliyet Gazetesi

Tacizci öğretmen tutuklandı

Antalya'da, Göçerler İlköğretim Okulu'nda 4'üncü sınıf öğretmeni olarak görev yapan A.K., sekiz kız öğrenciyi elle taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Öğrenciler, polise verdikleri ifadede "Öğretmenimiz elini eteğimizden içeri sokup 'Hoşunuza gidiyor mu?' diye soruyordu" dedi.

 

¤  21 Ocak 2007 tarihli Hürriyet Gazetesi

Tacizle suçlanan müdür tutuklandı

Denizli’nin Tavas İlçesi’ne bağlı Yorga Köyü’nde, Yorga İlköğretim Okulu Müdürü 40 yaşındaki A.T’nin kız öğrencileri elle ve sözle sarkıntılık ettiği iddiası köyde büyük öfke uyandırdı. Mahkemeye sevk edilen okul müdürü tutuklandı.

 

«Eğitim sistemini iyice yozlaştırdılar. Hastanelerin odacılarını, camilerin imamlarını hastanelere müdür yapanlardan kendinize, milletinize, ülkenize hayır beklemeyin! Hele hele işlerinin ehli olmadıkları hâlde karşı çıkmayıp, kendilerine verilen görevlere balıklamasına atlayan; bu yozlaşmalara ve emperyalist oyunlara âlet olanları da iyice irdeleyin»

 

¤  02 Şubat 2007 tarihli Aktifhaber

Sapık Tecavüzcü Yakalandı

İstanbul'un göbeğinde hastane bahçesinde çocuk bakıcısını bıçakla yaralayıp tecavüz eden, sapık yakalandı.

 

«Torunları  yaşlarındaki çocukları kendilerini tatmin için aracı olarak gören sapıkları;  dindar, vatansever, vicdanlı, ahlâklı olarak adlandırmak mümkün mü? İşte yaygınlaştırılan bu terörünü AKP döneminde sorgulayan tek bir gazeteci, tek bir  ilim adamı gördünüz mü?»

 

¤  12 Temmuz 2009 tarihli Vatan Gazetesi

Tacizci imam  

MANİSA'nın Salihli İlçesi Süleymaniye Köyü'nde, yaşları 12 ile 14 arasında değişen 3 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan imam İ.Ç. sevk edildiği adliyede tutuklandı
.

 

¤  16. Temmuz 2009 tarihli Mynet Haber

Dini nikahlı karısını internetten pazarladı  

Kocaeli'nde kirayı ödeyemediği gerekçesiyle dinî nikahlı eşini internet üzerinden pazarlamak istediği öne sürülen zanlı, müşteri kılığındaki polis ekiplerine yakalandı.

 

«AKP ile iş yerlerinde, huzur ve sığınma evlerinde, yetiştirme yurtlarında, karakollarda, mahkemelerde, hastanelerde, okullarda, yollarda, caddelerde, parklarda, devlet dairelerinde hatta ve hatta evlerinizde güvende değilsiniz!»

 

¤  12 Ağustos 2009 tarihli Habertürk

İstanbul'un göbeğinde tecavüz

Otobüs bekleyen genç kadını kaçırıp tecavüz ettiler... İstanbul Bayrampaşa’da oturan ve evine gitmek üzere Topkapı’da köprü altında minibüs bekleyen 48 yaşındaki T.K.,2 tinerci tarafından bıçak zoruyla kaçırıldı. Öldüresiye dövülen kadın gasp ve tecavüze uğradı.

¤  12 Ağustos 2009 tarihli Hürriyet Gazetesi

Acil servis tuvaletinde tecavüz          

Alkol komasına girip hastaneye getirilen kadın, acil serviste hastane görevlisinin tecavüzüne uğradığını söyledi. “Kendi isteğiyle ilişkiye girdik” iddiasında bulunan görevli tutuklandı.

ANTALYA’da kaldığı otelde aşırı derecede alkol alınca komaya girip Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne getirilen kadın öğretmen G.T. kusmak isteyince, hasta taşıma işinde çalıştırılan H. G. tarafından tuvalete götürüldü. Bir süre sonra Acil Servis odasına dönen İngilizce öğretmeni G.T., sorumlu hekime, H. G.’nin tuvalette kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

 

«AKP’li bozuk düzen adaletsizlik ve huzursuzluk üretiyor! Suçlular korunuyor, suça teşvik zirvede! Medya baskı altında!»

 

¤  21 Ağustos 2009 tarihli Habercem

Katliam yaptı üstüne çay içti!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, cinnet geçirdiği iddia edilen kişi, eşi ve ailesinden 5 kişiyi öldürdü. 6 kişinin katil zanlısının, kayın babası, kayın validesi ve 2 baldızını işlettikleri maden ocağından dönerken ormanda pusu kurup öldürdüğü iddia edildi.

 

¤  26 Temmuz 2009 tarihli Mynet Haber

Genç kıza kimler tecavüz etti?  

Sancaktepe Yenidoğan'da konfeksiyon işçisi M. C.(19), tanımadığı 5 kişi tarafından kaçırılıp tecavüz edildiğini öne sürerek şikâyette bulundu

 

«AKP ile bütün kurumlar gibi aile kurumu da can çekişiyor!»

 

¤  26 Temmuz 2009 tarihli Mynet Haber

Öz kızını fuhuş için pazarladı  

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri tarafından Karşıyaka ilçesinde bir eve yapılan baskında aralarında öz kızının da olduğu kadınlara fuhuş yaptıran bir kişi yakalandı. 

 

¤  01 Eylül 2009 tarihli Habercem

Üniversite öğrencisi uyuşturucudan öldü

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde 23 yaşındaki Begüm Veral isimli üniversite öğrencisi aşırı dozda uyuşturucudan yaşamını yitirdi.

 

AKP ile kapitalist kafalar türetildi. Her şey para ile ölçülüyor. Vicdan, ahlâk, din, duyarlılık, onur ayaklar altına  alındı... Adı Müslüman, ibadetler ise gösteriş için yapılıyor. Din gırtlaktan aşağı inmiyor. Bacak arası tutkular kişileri maskaraya çeviriyor. İhtiras ve şehvet peşinde koşturanlar toplumun hassasiyetlerine dinamit koyduklarının farkında değiller! İşte AKP zulmü bu pencereden de sırıtıyor! Onlara içimden çekilip gidin bu asil milletin üzerinden diye bağırmak geçiyor!»

 

¤  02 Eylül 2009 tarihli Vatan Gazetesi

Dinci firmada tecavüz şoku

Huzur Giyim’in veliahtı Abdullah Gençal babası ve kardeşleri hakkında “cebren ırza geçme” den suç duyurusunda bulundu. Huzur Giyim’in veliahtı Abdullah Gençal, dün savcılığa başvurarak babası Turgut Gençal ile ağabeyleri Hulusi ve Bahadır Gençal hakkında “cebren ırza geçme” ve “ölümle tehdit”den suç duyurusunda bulundu

Muhafazakar yapısıyla tanınan Huzur Giyim’in veliahtı Abdullah Gençal, dün Beykoz Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği şikayet dilekçesinde babası Turgut Gençal ve ağabeyleri Hulusi ve Bahadır Gençal hakkında “cebren ırza geçme” ve “ölümle tehdit” suçlarından suç duyurusunda bulundu. Abdullah Gençal, üç sayfalık dilekçesinde ilginç iddialara yer verdi. 

“Birlikte olmak istedi” 

Gençal dilekçesinde İstanbul Beykoz’daki çiftlik evinde babası Turgut Gençal’ın yanında bahçıvanlık yapan M. isimli kişinin eşine 2000 yılı başında yüz yüze ve telefonla sürekli ilişki teklifinde bulunduğunu iddia ederek “Reddeden mağdureye önce ’Daha önce Yalova Akköy’deki çiftlik evimde çiftçi olan A.’nın eşi ile de birlikte oldum. Hiç sıkıntı olmadı ve onu paraya boğdum. Sen de evet de aramızda gizli kalır” demiştir. Mağdure ‘Ekmek parası için yanınızda çalışıyorum. Bunu yapamam. Eşime ne derim. Nasıl inançlı bir insansınız. Eşim hacısınız diye size çok güveniyordu’ diyerek işini kaybetme korkusu ile isteği reddetmiştir“ dedi.

 

« Başbakanlık koltuğunda oturan bir şahıs kendisine tepki gösteren küçük bir çocuğun saflığını, çocukluğunu, masumiyetini ve niyetini hiçe sayarak mahkemeye veriyor! İşte şiddet yanlısı, nefsî hareket eden, cezalandırmayı çare olarak gören bu zihniyetle,  AKP’li düzenin insanlara, çocuklara, kuşlara, ağaçlara, parklara ve kainata yaklaşımları da hiç farklı değil!

 

¤  02 Eylül 2009 tarihli CNNTURK

13 yaşında çocuğa Erdoğan'a hakaret davası!

Çocuk hakkında 1 ile 3 yıl arasında hapis cezası isteniyor. Aydın'da 13 yaşındaki çocuk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla 8 Eylül'de hakim karşısına çıkacak. Çocuk hakkında 1 ile 3 yıl arasında hapis cezası isteniyor.

 

¤  13 Ekim 2009 tarihli Mynet Haber

Yardım istediğim polis müdürü tecavüz etti

Malatya'da bir kadın, yardım talebiyle gittiği polis müdürünün kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek cumhuriyet savcılığına şikayette bulundu.

Malatya Emniyet Müdürlüğüne giden, kocasının polis olduğunu ancak ayrı yaşadıklarını ve boşanma davasının devam ettiğini, çocuklarına bakabilmesi için yardıma ihtiyacı olduğunu belirten 2 çocuk annesi Ö.D, yardım alması için çocuk şube müdürlüğüne gönderildi. Ö.D, bir süre sonra cumhuriyet savcılığına başvurarak, çocuk şube müdürü A.G’nin kendisine tecavüz ettiğini ve hamile kaldığını iddia etti. İddia üzerine, Emniyet Müdürlüğünce olayla ilgili soruşturma başlatıldı. A.G, Rize Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne tayin edildi. Ö.D’nin bebeği 6 aylıkken düşürdüğü, çocuğun babasının belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumuna örnek gönderildiği bildirildi.

 

¤  21 Nisan 2010 tarihli Hürriyet Gazetesi

Tecavüz dayanışması

Siirt’te dördü kardeş, 7 ilköğretim okulu öğrencisi kıza 14-70 yaş arası onlarca erkek tecavüz etti.

 

«AKP’li yöneticiler talan siyasetiyle ve emperyalist projelerle bizi geçmişimizden koparma peşindeler! Hazine arama amacıyla, acımasızca tarihi eserler, mezarlıklar imha ediliyor... Asırlık çınar ağaçları; ormanlıklar katlediliyor. Gece yarısı kesilen çam ağaçları, Mevlana Hazretlerinin mekanına, türbelere, müzelere kadar uzanan tahripler akıl almaz bir seviyeye ulaştı!»

 

¤  18 ARALIK 2013 tarihli, ODA TV’nin “Bunu yaparken utanmadınız mı?” başlıklı haberi :

Edirne Valisi Hasan Duruer'in talimatıyla tarihi camilerin bahçesinde görüntüyü bozduğu ileri sürülen  100 ağaç kesiliyor.

Valiliğin görevlendirdiği kişiler tepki almamak için sabahın erken saatlerinde kesime başlarken izinsiz olduğu gerekçesiyle polise yapılan şikayetlere "Valiliğin haberi var" cevabı veriliyor.

Edirne'de göreve başladığı geçen yıl ağustos ayından bu yana kestiği ağaçlarla eleştirilen Vali Hasan Duruer'in talimatıyla tarihi camilerin bahçesinde formu bozulan ve görüntüyü kapatan ağaçlar saptandı. Valiliğin görevlendirdiği kişiler tepki almamak için sabahın erken saatlerinde Ayşekadın ve Defterdar Mustafa Paşa Camii bahçelerine girerek belirlenen ağaçların kesim işlemine başladı.

Ağaçların kesildiğini görerek 155 Polis imdat hattını arayanlara ise "Valiliğin haberi var" cevabı verildi. Valilik talimatıyla başlatılan ağaç kesiminde tarihi eserin görüntüsünü kapatan ve formu bozulan 100 kadar ağaç olduğu ve hepsinin kesileceği öğrenildi.Edirne Valisi Hasan Duruer'in talimatıyla geçen mayıs ayında Mimar Sinan'ın 'ustalık eserim' dediği Selimiye Camii çevresindeki ağaçlar da 15 kişilik ekiple kesilmişti.

 

¤  21 Nisan 2010 tarihli Hürriyet Gazetesi

Reklam ajansının tacizci patronu

Savunmasında, “Ben namazında niyazında birisiyim” diyerek suçsuz olduğunu

iddia eden reklam ajansı sahibi, yanında çalışan 14 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunmaktan 12.5 yıl hapse çarptırıldı.

ANTALYA’da yanında çalışan 14 yaşındaki A.Ö. adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan Nur Reklam Ajansı’nın sahibi evli 33 yaşındaki Turan Pırnaz dün Antalya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşmasına çıktı. 

Rapor suçu belgeledi

 

AKP ile “milleti koruyan ve kollayan devlet görüntüsü” ortadan kalktı!

 

¤  27 Ekim 2009 tarihli Mynet Haber

İş için gitti, tecavüze uğrayıp pazarlandı!

İş ilanı üzerine Sakarya'dan gelen 22 yaşındaki genç kız önce tevavüze uğradı, sonra kapatıldığı evde yaklaşık 20 kişiye para karşılığı satıldı.

 

¤  27 Nisan 2010 tarihli Milliyet Gazetesi

Bir utanç haberi de Manisa'dan geldi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 14 ve 16 yaşındaki 2 kız çocuğu ile 16 yaşındaki 1 erkek çocuğa fuhuş yaptırıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda, bu çocuklara fuhuş yaptırdıkları ve kendileriyle cinsel ilişkiye girdikleri tespit edilen 31 kişi gözaltına alındı.

 

¤  28 Kasım 2011 tarihli Sabah Gazetesi : «Yurttan adliyeye uzanan kamusal utanç zinciri». Yurttan kaçan 2 kız polis evinde polis memurunun, yurtta rehber öğretmenin, adliyede ise memurun ve şoförün istismarına uğradı. Dört kişiye dava açıldı. Ankara Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki çocuk yuvası ve yetiştirme yurdunda kalan 18 yaşından küçük iki kız çocuğuyla ilişkiye giren 4’ü kamu görevlisi 7 kişinin tutuklandığı olayla sarsıldı (...)

 

18 Aralık 2013 tarihinde “Büyük Rüşvet operasyonu dünyayı da salladı” şeklindeki AKP yöneticilerini yakından ilgilendiren dindar AKP’li gençliğe dair  Türkiye’deki yolsuzluk haberleri İle ilgili ifadeler tüyleri diken diken yapacak nitelikte... Bakın bu konuda dünyaya yansıyanlara :

 

@  CNN (ABD): Onlarca kişi Türkiye'de rüşvet soruşturmasında gözaltına alındı

@  NEW YORK TIMES: Yolsuzluk soruşturmasıyla Türk politikasındaki çekişme derinleşiyor

@  VOICE OF RUSSIA (Rusya): Baskınlarda yakalanan 37 kişi arasında Türk bakanların oğulları da var

@  FINANCIAL TIMES (İngiltere): Türkiye'de yolsuzluk soruşturmasında iş dünyasının önde gelenleri sorgulandı

@  LE FIGARO (Fransa): Erdoğan’ın partisi suçlama altında

@  THE GUARDIAN (İngiltere): Türkiye'de yolsuzluk soruşturmasında iş dünyasının önde gelenleri sorgulandı

@  EURONEWS (Fransa): Türkiye'de yolsuzluk skandalı: 3 bakanın oğulları polis tarafından gözaltına alındı

@  BBC (İngiltere): Türk bakanların oğulları yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alındı

@  LE MONDE (Fransa): Türkiye'de Erdoğan'ın çevresine büyük darbe

@  EL CEZİRE (Katar): Türkiye rüşvet gerekçesiyle bakanların oğullarını yakaladı

@  TREND (Azerbaycan): Türk bakanların oğullarıyla ilgili yakalama haberleri inceleniyor.

@  TAGESZEITUNG (Almanya): İslamcılar arasında bir mücadele

@  GULF NEWS (BAE): Türkiye rüşvet soruşturmasında bakanların oğullarını gözaltına aldı (Kaynak: AFP)

@  THE GLOBE AND MAIL (Kanada): Türkiye'de yolsuzluk soruşturması bakanların oğlullarını ve iş adamlarını topladı (Kaynak: AFP)

@  EL ARABİYA (Suudi Arabistan-BAE): Türkiye’de polis rüşvet soruşturmasında bakanların oğullarını gözaltına aldı

@  EL AHRAM (Mısır): Türkiye rüşvet soruşturmasında bakanların oğullarını gözaltına aldı (Kaynak: AFP)

@  THE ECONOMIST (İngiltere): Erdoğan'ın iktidarına karşı bir meydan okuma

@  THE DAILY STAR (Lübnan): Türkiye rüşvet soruşturmasında bakanların oğullarını ve işadamlarını gözaltına aldı

@  CYPRUS MAIL (Kıbrıs Rum Yönetimi): Türk polisi üç bakanın oğlunu yolsuzluk soruşturmasında gözaltına aldı

@  BLOOMBERG/BUSINESSWEEK (ABD): Türkiye'de rüşvet soruşturması kapsamında Erdoğan'ın kabinesi ve devlet bankası var

@  BANGKOK POST (Tayland): Türkiye rüşvet soruşturmasında bakanların oğullarını gözaltına aldı (Kaynak: AFP)

@  UPI (ABD): Üç Türk bakanın oğulları yakalandı

@  DER SPIEGEL (Almanya): Erdoğan Gülen'e karşı: İki eski şampiyonun iktidar mücadelesi

@  THE NATION (Pakistan): Türkiye rüşvet soruşturmasında üç bakanın oğullarını gözaltına aldı (Kaynak: Reuters)

@  HANDELSBLATT: Türkiye'de üç bakan oğlu yakalandı

@  WALL STREET JOURNAL (ABD): Türk polisi yolsuzluk soruşturmasında üst düzey isimleri gözaltına aldı

@  REUTERS: Türk polisi, kamu ihalelerine ilişkin rüşvet iddialarıyla ilgili bir soruşturma kapsamında ünlü işadamları dahil 22 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul'da şafak baskınları düzenleyen polisin gerçekleştirdiği operasyonun diğer bölgelere de yayılması bekleniyor.

Gözaltına alınanlar arasında İçişleri, Ekonomi ve Çevre Bakanlarının oğullarının da bulunuyor.Polis, haberlerle ilgili yorum yapmayı reddediyor.

@  AFP: Polis İstanbul ve Ankara'daki çok sayıda eve baskın düzenleyerek, aralarında üç bakan oğlu da bulunan 20'den fazla kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınanlar arasında tanınmış işadamları ve devlete bağlı bankanın genel müdürü dahil bürokratlar da var.

@  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı bakanların oğullarının da gözaltına alındığı yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin olarak : "Bir zamanlar saltanat vardı, babadan oğula geçen. Günümüz Türkiye'sinde ise yolsuzluklar babadan oğula geçer oldu"

@  TBMM Genel Kurulu'nda söz alan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 5 şube müdürünün görevden alınmasını şöyle yorumladı : “Hukukun üstünlüğüne darbe... Hiç kimse ayıpların üstünü örtemeyecektir. Eğer bir vicdan isyanı varsa, bırakınız da kamu görevlileri çalışsın."

@  MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli  : “Bir yıllık teknik ve fiziki takip sonucunda yolsuzluk ağlarının deşifre edildiği, kirli kazanç bağlantılarının belirlendiği, rüşvet çarkının tespit edildiği anlaşılmaktadır.”

@ 20 Aralık 2013 tarihli  Sözcü Gazetesi’nde Uğur Dündar :  “AKP dünya yolsuzluk ta­ri­hi­nin re­ko­ru­nu da kır­dı!..

@ Yilmaz Karahan :  Haçlı Seferleri bile, AKP Hükümeti kadar İslamiyete zarar vermedi!

 

Bu açıklamalar içten çöküşün bir resmi ! Bu olaylar büyük ayıpları, ahlâka,  dine, imana ve akla sığmayacak ihmalleri, dünyada eşi olmayan hukuksuzlukları  dindarlık kisvesi altında olumsuzluk sergileyenlerin çirkin ve gerçek yüzlerini teşhir etmektedir!

İşte milliyetçiliğe karşı çıkmalarının temelinde vatan sevgisini reddetme, gençliğe, aile hayatına,  ahlâkî değerlere sahip çıkmama saplantıları var!  Emperyalizme, materyalizme ve kapitalizme kul olma olgusu onları bu sorumsuzluklara itti!

AKP’li yöneticiler bugüne kadar kendileri ve emperyalist çıkarlar için çalıştılar. Bu yüzden değerleri, dini, dinî ve millî değerleri ayaklarının altlarına aldılar! Her hareketleri anayasal suçlarla, kusurlarla günahlarla dolu!!!

 

Sevgisizlikle beslenen, çıkar ve intikam duygularıyla varlık gösteren zulüm partisi AKP çöküş dönemine girdi!

Hukuksuzlukları, yolsuzlukları, haksızlıkları, adaletsizlikleri kurallaştıran T.C. karşıtı AKP kaos üretmektedir!

Dini, dili, millî değerleri yozlaştıran, BOP’çu AKP İslâm dışı hareketlerin öncülüğünü yapan çağdışı bir partidir!

AKP’den uzaklaşanlar ALLAH’a (C.C.) yakınlaşırlar!

 

Ankara, 20 Aralık 2013