Türk ulusu güçlükleri; ulusal birlik ve beraberlikle yenmesini bilmiştir.

Mustafa Kemal ATATÜRK


***


 AKORT BOZULDU: Ekonomik kriz, kapitalizmin Emperyalizmidir !!!

 

Değerli arkadaşlar,

2012 de ulus olarak ders alınması gereken birçok olay yaşadık. Bu olayları unutmadan, özellikle cari açığımızın en büyük kalemi olan petrol ve enerji giderlerimizi minimize etmek için ulusal tasarruf programları düzenleyelim. Örneğin, güzel ülkemize doğa tarafından bedava verilen Güneş, Rüzgar ve Jeotermal enerji kaynaklarından gereğince yararlanalım.

 

Güzel ülkemizin mutlu geleceği için 2013 yılında, NATO baskısına direnelim ve kimseye kalkan olmayalım. Ülkemizde kurulma kararı verilen 6 adet Patriot füze üsleri için kaygı duymaktayım. Çünkü önümüzdeki yıl Almanyadan patriot füzeleri ile birlikte 400 adet “Hans” da ülkemize gelecekmiş (07.12.2012-Milliyet). Ayrıca Amerikan ve Hollanda kaynaklı Patriotlar içinde Amerika ve Hollanda askerleri geleceklermiş. Bu füzeleri de sadece onlar kullanacaklarmış. Bu dönemde bu füzelere neden ihtiyaç duyuyoruz, algılayamadım.

 

Bu olay bana birinci dünya harbine Osmanlının nasıl girdiğini anımsattı. Bildiğiniz gibi yine Almanlarca verilen ve isimleri değişip Yavuz ve Midilli olan savaş gemilerinin Almanların yönetiminde Karadenize çıkıp, Rusyayı bombalaması ile Osmanlı birinci dünya savaşına sokulmuştu. Umarım bu patriotlarda aynı amaçla kullanılıp, güzel ülkemiz uluslar arası bir savaşa sokulmaz !!!

 

Ayrıca İncirlikte bulunan yaklaşık 90 adet AB-D emperyalizminin nükleer silahından, güzel ülkemizin en kısa sürede arındırılmasını isteyelim. Bizleri birbirimize düşman ederek terör yaratan AB-D emperyalizminin, silah satışına karşı duralım. Böylece silah tüccarlarının en son müşterisi olalım ki olası bir ekonomik kaosa karşı namerde muhtaç olmadan yeni yılda da gönlümüzce yaşayabilelim.

 

Değerli arkadaşlar,

2011 de yeni yıla girerken, 2012 yılı için dilediğim gibi, 2013 yılında da; en az çevre kirliliği ve kuraklık, en az trafik ve uçak kazaları, en az soba ve kombi zehirlenmeleri, en az terör olayı, en az din sömürüsü, en az şehit ve gazi sayısı, en az mahkeme sayısı, en az AB-D yalanı, en az ekonomik sıkıntı ve kriz, en az karşılıksız çek, en az kapkaç ve hırsızlık, en az kara para ve dolandırıcılık, sıcak paraya en az faiz ödenmesini isterim.

 

Sizlere de en çok sağlık ve huzur, en çok mutluluk, en çok başarı, en çok ulusal birliktelik ve dostluklar, en çok laik ve demokratik yaşam, en çok ülke ve millet sevgisi ile dolu günler dilerim.

 

Her güzel şey, yüce önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetinin, birlik ve bütünlüğünü koruyarak, onu sonsuza dek yaşatmak için olsun!!!

 

Sevgi ve saygılarımla (20.12.2012)