Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon merkezindeki yaşlılar  Haftası Kutlamaları kapsamında Vali Alim Barut’u ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ı  ziyaret ettiler. 

 

18-24 Mart arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” nedeniyle Bor İlçesi Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Selahattin Yücel, Müdür Yardımcısı Mustafa  Koçak, Sosyal Hizmetler Uzmanı Selda Kalyoncu Aydoğdu ile Huzurevi sakinleri Vali Âlim Barut’u makamında ziyaret ettiler.  

        

Vali Barut, misafirleri ile tek tek süre sohbet edip, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu. 


 Bor’da kutlamalar başladı

 

18-24 Mart “Yaşlılar Haftası” nedeniyle Bor İlçesi Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Selahattin Yücel, Müdür Yardımcısı Mustafa  Koçak, Sosyal Hizmetler Uzmanı Selda Kalyoncu Aydoğdu ile Huzurevi sakinleri Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ı  makamında ziyaret ettiler. 

       

Başkan Erat, Yaşlılar Haftası nedeniyle ziyarette bulunan Huzur Evi Yaşlıları ile tek tek sohbet edip, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette yaşlılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.  











Editör: TE Bilişim