Nevşehir Göreme'de yaşayan  Mehmet Erdoğan isimli şoförün tasarladığı  Volkwagen marka minibüs ve taksiyi birleştirip, içerisinde çekyat, televizyon, komidin ve mini buzdolabı olan bir minibüs yapmıştı. 

Hayli ilginç olan ve görenlerin dikkatini çeken minibüs şimdi Niğde caddelerinde. 78 model Volkswagen marka minibüs ile 66 model Volkswagen otomobili birleştirerek oluşan ilginç minibüs   Niğde caddelerinde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Volkswagen firması yetkililerinden büyük ilgi gören minibüsün  içerisinde televizyon, çekyat, komidin, çalışma masası, lavabo, müzik seti gibi eşyalar var. 

Niğde'ye hep  ilkleri getiren Cafe işletmecisi Bünyamin Korkmaz  Nevşehir'den getirdiği ilginç minibüs ile bayramdan sonra Fertek mahalellesinde açılacak olana Casablanca Bistro-Pup isimli işletmesinin reklamını yapıyor. 

Casablanca Bistro-Pup işletmecisi Bünyamin Korkmaz, Niğde'ye getirdikleri ilginç minibüsün büyük ilgi gördüğünü, bir çok kişinin  minibüs önünde  özçekim yaptıklarını amaçlarının farklı reklam tekniklerini uygulamak olduğunu belirtti. Bünyamin Korkmaz,  Niğde'nin Fertek mahallesinde bayramdan hemen sonra  hizmete girecek olan  Casablanca Bistro-Pup'un Niğde'nin sıradışı,   nezih bir işletme  olacağını söyledi. 




Editör: TE Bilişim