Halkın içinde halkla birebir ilgilenmeye devam eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek çat kapı ev ziyaretleri kapsamında İlhanlı mahallesinde eşiyle birlikte yaşayan 73 yaşındaki Şaban Coşkun’u evinde ziyaret eden istek talep ve sorunlarını dinledi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak, sıkıntılarını dinlemek ve dertlerine çözüm bulmanın kendilerinin asli görevi olduğunu belirten Vali Yılmaz Şimşek, "Hiçbir vatandaşımızın zor koşullarda yaşamasına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hem maddi hem de manevi anlamda destek olmaya gayret ediyoruz. Sizleri ziyaret etmekten ötürü duymuş olduğum manevi lezzeti hiçbir şeye değişmem. Sizlerin ziyaretine hep geleceğim. Her daim sizlerin yanında olacağım. Bugün konuk olduğum evde Şaban bey ile tatlı bir sohbet ettik ” dedi.

Vali Yılmaz Şimşek’in ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten Şaban Coşkun; “evimize kadar gelip sorunlarımızı dinledi, ihtiyaçlarımızın karşılanmasında bizlere yardımcı oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin” diye konuştular.

https://twitter.com/YSimsek07/status/1219195375275380738?s=20

Editör: TE Bilişim