Niğde Belediyesinin katkılarıyla, Niğde Altınçağ Derneği ve İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF) tarafından düzenlenen 'Ümmetin Renkleri Buluşuyor' adlı etkinlik için Niğde'ye gelen hafızlar ve organizasyon komitesi Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti.




Niğde Belediyesi ve Altınçağ Derneği Niğde Şubesi işbirliğinde düzenlenen 'Ümmetin Renkleri Niğde'de Buluşuyor' programı BESYO spor salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleşen programa Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Özkan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı'nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Niğde Belediyesinin de katkı sağladığı programda farklı ülkelerden gelen hafızların yanı sıra Güney Afrikalı Kuran-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi Abdurrahman Sadien'in okuduğu Kuran-ı Kerim ziyafeti izlemeye gelenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Niğde Belediyesi olarak bu tür programlara destek vermeyi görev edindik

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Her gün ilimizde farklı bir etkinlik farklı bir güzellik gerçekleşiyor. İnşallah bu yapılan programlardan hepimiz kendi adımıza kendi hissemize düşen nasipleri alırız. Sevapları alırız. Bu güne kadar hem ilimizdeki diğer Belediyelerimiz, hem de Niğde Belediyesi olarak bu tür programlara, destek vermeyi kendimize bir görev bildik. Görev atlettik. İnsanımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın bu uğurda bilinçlenmesi ve eğitilmesi gerekir. Sadece eğitim okulda, masada, sırada, alınmaz. Bu ve buna benzer programlarla da inşallah çocuklarımız, gençlerimiz, insanımız dinimiz adına mutlaka küçükte olsa hanesine bir artı yazarak bu salonları terk etmiş olurlar. Bu bakımdan bizim de yerel yönetimler olarak bu programlara destek verme gibi bir görevimiz var. Bu görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Sevapların kat ve kat hanemize yazıldığı mübarek üç ayların içerisindeyiz. Allah işlediğimiz amellerin ve duaların kabulünü buyursun inşallah" şeklinde konuştu.

ÜMMETİN RENKLERİ NİĞDE BELEDİYESİNDE...


Niğde Belediyesinin katkılarıyla, Niğde Altınçağ Derneği ve İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF) tarafından düzenlenen 'Ümmetin Renkleri Buluşuyor' adlı etkinlik için 
Niğde'ye gelen hafızlar ve organizasyon komitesi Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'deki her türlü sosyal kültürel etkinliğe destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.




Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye olarak her türlü kültürel, sanatsal ve vakıfsal organizasyona destek olduklarını kaydederek, değişik ülkelerden gelen hafızları Niğde'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Farklı ülkelerden Niğde'ye gelen hafızları konuk eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Türkiye'mize, Niğde'mize hoş geldiniz. Türkiye ve diğer ülkelerde açılmış olan medreselerde öğrenim gören Müslüman din kardeşlerimizin ziyaretleri bizi çok memnun etti" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Programımızın hayırlara vesile olmasını ümit ediyoruz. Niğdeliler, yani bizler ilk defa böyle bir programı yaşadık" şeklinde konuştu.


 

Editör: TE Bilişim