Ülkü Ocakları uyuşturucuyla mücadele platformunun hazırlamış olduğu Cehalet adlı tiyatro Niğde Ömer Halisdemir üniversitesinde sahne aldı.

Ülkü Ocakları il başkanı Süleyman Sami Peker açıklamasında ' ülkü ocakları olarak yaklaşık 4 yıldır sürdürülen uyuşturucuyla mücadele hemen hemen her alanda sürdürülmektedir. Çağımızın  vebalı hastalığı olan madde kullanımı  maalesef  neredeyse ilkokullara kadar düşmüş ve bir-çok  aileyi perişan etmiştir. Bizler ülkü Ocaklılar olarak bu duruma kayıtsız kalmayacağımızı her alanda yaptığımız faaliyetlerle ortaya koymaktayız. Bugün ise üniversitemizde Cehalet isimli tiyatro gösterimini yaptık. Gençlerimizin heba olmasına izleyici kalamayız, bu noktada toplumumuzun her bir bireyine büyük sorumluluklar düşmektedir. Ülkü Ocakları olarak gerek bilgilendirme toplantıları gerek spor sanat ve eğitim faaliyetlerimizle gençlerimizi madde bağımlılığından uzak tutmak adına bir çok program icra ediyoruz. Gençliği ısrarla spora davet ediyor uyuşturucudan uzak durmaları için birlikte harekete çağırıyoruz. Damarlarındaki Asıl Kanı Kirletme Uyuşturucuya Hayır! '' dedi.

Tiyatro gösterimine akademisyenlerin, dekanların, öğrencilerin  yani sıra sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı. Tiyatro gösterimi öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.


 
Editör: TE Bilişim