Asel-Arçelik, Mado, Polo ve Mavi Jeans isimli 4 ayrı Mağazada gerçekleştirilen tanıtım ve şov programı Beyaz TV’de 24 Aralık 2011 Cumartesi günü yayınlanacak.

  

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Dekodizayn’ programını sunan cansız manken lakaplı Vahe Kılıçarslan, Niğde’de beraberinde 2010 Türkiye Güzeli Serap Tunç ile birlikte Asel-Arçelik, Mado, Polo ve Mavi Jeans isimli 4 ayrı Mağazanın tanıtımını yaptı.

  

Cansız manken lakaplı Vahe Kılıçarslan ve 2010 Türkiye Güzeli Serap Tunç’un sundukları mağazaların tanıtım etkinliğini yerel baz da Programın sponsorluğunu Niğde’de faaliyet gösteren Asel-Arçelik Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı A. Emre Çalapkulu üstlendi.

 

Çalapkulu, cansız manken lakaplı Vahe Kılıçarslan, 2010 Türkiye Güzeli Serap Tunç ile geçtiğimiz Cuma günü geldiği Niğde’de saat:11-12 arasında Asel-Arçelik, saat:12.30-13.30 arasında Mado, saat:14-15 arasında Polo, saat:16-17 arasında Mavi Jeans Mağazalarında tanıtım şovu yaptılar.

 

Cansız manken lakaplı Vahe Kılıçarslan, Niğde’de beraberinde 2010 Türkiye Güzeli Serap Tunç, ilk tanıtım şovunu gerçekleştirdikleri Asel-Arçelik Mağazasında yerel Hamle Gazetesi’nde kendilerinin Niğde’de uygulayacakları programa ilişkin haber ve içeriğini büyük bir dikkatle okuduktan sonra fotoğraf çektirerek anılaştırdılar.

 

Dost ve müşterileri ile tüm hemşehrilerimizi cansız manken lakaplı Vahe Kılıçarslan’ın kentimiz merkezindeki 4 ayrı mağazalarında gerçekleştireceği tanıtım şovuna davet eden Çalapkulu, ulusal bazda yayın yapan bir TV yayın organına Niğde ölçeğinde ilk kez sponsorluk görevini üstlendiklerini belirtti.

 

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Dekodizayn’ programını sunan cansız manken lakaplı Vahe Kılıçarslan, dün Niğde’ye gelerek beraberinde 2010 Türkiye Güzeli Serap Tunç ile birlikte Asel-Arçelik, Mado, Polo ve Mavi Jeans isimli 4 ayrı Mağazada gerçekleştirilen tanıtım ve şov programı Beyaz TV’de 24 Aralık 2011 Cumartesi günü yayınlanacak.

 


Editör: TE Bilişim