Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanlığı tarafından merhum liderleri Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü anısına mevlitli anma programı düzenlenecek.

 MHP’nin merhum lideri Başbuğ Alparslan Türkeş ölümünün 14. Yıldönümünde  Bor ilçesinde anılacak.  MHP Bor ilçe teşkilatı tarafından her yıl Bor Paşa Cami’inde geleneksel olarak  okutulan mevlit bu yıl 3 Nisan 2011 Pazar günü akşam namazını müteakip 19:30’da  Keçeciler Düğün Salonunda yemekli mevlit okunması şeklinde gerçekleşecek.

 Program ile ilgili bir açıklama yapan MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer ; “Ömrünü Türklüğün bekasına adamış, Türk Dünyasının lideri, merhum Başbuğumuzun  yüreğimizdeki ve Türk siyaset sahnesindeki yeri asla dolmayacaktır. O öyle bir devlet adamıydı ki, yıllar öncesinden bile bugün yaşananlara dikkat çekmişti. Kendisi her fırsatta milli birlik ve beraberliğimizi vurgulamış, gerekli ikazlarını yapmıştı. Bugünkü sıkıntılar ise bu uyarı ve ikazlara riayet edilmemesindendir.  Bizlere bu kutlu davayı bırakan, Bilge lider Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve onun şahsında tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun”dedi.

 

İlçe Başkanı Tecimer açıklamasının  devamında ; “Merhum   Başbuğumuz  Alparslan Türkeş’ in 14. Ölüm yıldönümü münasebeti ile her yıl düzenlemekte olduğumuz mevlit programı,  hafta sonu olması nedeni  ile  bu sene 3 Nisan 2011 Pazar günü akşam namazını müteakip 19:30’da  Bor Keçeciler Düğün salonunda gerçekleşecektir.  Yemekli mevlid-i şerif  programımıza bütün hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

Editör: TE Bilişim