Video sayfanın altında


Tuğrul Kuyumculuk ve Ariş  tarafından dün akşam Ak Medrese’de manken Tuğba Altıntop’un katıldığı  Pırlanta Günleri etkinliği Niğdelilerden büyük ilgi gördü.



Ak Medrese’de düzenlenen gecede önce bir basın toplantısı yapıldı. Basın toplantısında Tuğrul Kuyumculuk ortaklarından  Sıdıka Tuğrul “  Pırlanta Günlerinin Unesco ‘ya aday bir mekan seçilmesi çok anlamlı oldu, ürünlerimizde de zaten tarihi motifler de  kullanıldı. Şirketimiz bu yıla kadar belli bir noktaya geldi. 2012 yılında Tuğrul Kuyumculuk üretim birimini genişletmeyi, internetten alışveriş imkanı sağlayacak sanal mağazasını açmayı, böylece bir dünya markası olmanın ilk adımını atmayı hedeflemekte. Bundan sonra çok farklı konseptlerle, süprizlerle Niğdelilerin karşısına çıkacağız.” dedi.

"Niğde'nin  trafiği İstanbul'un trafiğini aratmıyor"

Mücevherleri tanıtan ünlü manken Tuğba Altıntop ise Niğde’ye ilk defa geldiğini çok merak ettiği bir şehir olduğunu, trafiğinin de İstanbul'u aratmadığını  söyledi.  

 

Niğde’de uzun yıllardır mücevher sektöründe hizmet veren Tuğrul Kuyumculuk ve Ariş tarafından bu yıl 9.su düzenlenen Pırlanta Günleri oldukça renkli geçti. Geceye çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Manken Tuğba Altıntop’un sergilediği pırlantalar göz kamaştırdı.


Pırlanta Günleri'nin Gala gecesinde manken Tuğba Altıntop Ariş’in birbirinden şık tasarımlarını tanıtırken, Ankara’dan gelen dansçıların  gösterileri de geceye ayrı bir renk kattı. Gece kokteyl ile tamamlandı.
 


Haber Kaynağı : Erdal GÜÇER






Editör: TE Bilişim