Niğde’nin Kemerhisar Beldesi Badak yolunda bulunan hemzemin geçitte trenin çarpmasıyla yaralanan köpek, Kemerhisar Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından hayvan barınağına götürülerek tedavi altına alındı.

Kemerhisar Beldesi Badak yolundaki hemzemin geçitte çalışma yapan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) görevlileri, bir köpeği yaralı halde buldu. Trenin çarpması sonucu yürüyemediği anlaşılan köpeği raylardan alıp yol kenarına çıkaran görevliler, hayvana tavuk ciğeri, ekmek ve su vererek karnını doyurdu. Görevliler daha sonra Kemerhisar Belediyesini arayarak yardım talebinde bulundu. Belediye zabıta ekiplerinin Niğde Hayvan Barınağına teslim ettiği köpek, tedavi altına alındı.

TCDD'de görevli Selçuk Dal, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgeye tamirat için geldiklerinde rayların üstünde köpeği yaralı bulduklarını söyledi. Yaralı hayvanı raylardan alıp yol kenarına getirdiklerini anlatan Dal, "Köpeğe Kemerhisar'dan tavuk ciğeri, ekmek ve su aldık, verdik. Acıkmış hepsini yedi. Daha sonra yetkililere haber verdik, geldiler sağ olsunlar ilgileniyorlar." dedi.

 
Editör: TE Bilişim