Niğde-Aksaray karayolunda meydana gelen kazada annesi, babası ve annesini kaybeden 22 günlük bebeğe Niğde Devlet Hastanesi acil servisindeki kadın doktor annelik yaptı. 

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada Cuma K., Türkan Y., ve 3 yaşındaki Devran K., hayatını kaybetmişti. Otomobilde bulunan 22 günlük bebek Sude ise kazada yaralanmıştı. Kaza sonrası 112 acil servis ekipleri ile Niğde Devlet Hastanesine getirilen bebek Sude’ye ilk müdaheleyi yapan Uzman Doktor Filiz Demir, kendisi de anne olduğu için yaralı bebeği emzirerek bakımını yaptı.

Hastane personelinin duygulandığı bu olayı Devlet Hastanesi sosyal medya hesabında paylaştı. Mesajda, “Evet o bir doktor ama aynı zamanda bir anne. Hem de eli öpülesi bir anne... Öyle ki anne baba ve kardeşi kazada yaşamını yitiren ve bunu hissetmiş gibi durmadan ağlayan 22 günlük Sude bebeği sahiplenip emziren ve tomografi çekimi için kucağında uyutan önünde saygı ile eğildiğimiz bir anne. ... burun akıntısına serum taktırmadın diye ona saldıran yaratıklara ithafen...” ifadelerine yer verildi. 

Sosyal medyada yayınlanan fotoğraf büyük beğeni toplarken, bebek Sude’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.


 
Editör: TE Bilişim