İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Personelleri ve aileleri Bor Pınarbaşı Mesire alanında Kaynaşma Pikniğinde bir araya geldiler. Düzenlenen Kaynaşma Pikniğine İl Müdürü Murat TÜRKMEN ve eşi Mahinur Hanımefendi başta olmak üzere, idari kadronun yanı sıra çalışan personeller ve ailelerinden 150 kişi katıldı.

Düzenlenen Kaynaşma Pikniğinde;  yemek ikramlarının yapılmasının ardından aileler ve personeller çeşitli oyunlar oynadılar. Müzik dinlediler. Birbirleriyle muhabbet ederek hoşça vakit geçirdiler. Finali ise karpuz keserek tamamladılar.
 
 Kaynaşma Pikniği Organizasyonu ile ilgili bir değerlendirme yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat TÜRKMEN; “İl Müdürlüğümüz tüm birimleri, şube şube Alternatif Ürün Projeleri başta olmak üzere, Desteklemeler, Hasar Tespitleri, Eğitimler, Ekonomik yatırımlar, Zirai Aletler, Bitki Hastalıkları, Hayvan Hastalıkları, ÇKS ve tüm kayıtlar, Gıda çalışmaları, Sürveyler, Toprak izinlendirmeleri ve Mera çalışmaları gibi oldukça yoğun bir iş temposu içerisinde özveriyle çalışıyorlar. Ayrıca bilindiği üzere ara mesafesi yaklaşık ikibuçuk kilometre olan iki ayrı hizmet binasında hizmet vermekteyiz. Her iki binada çalışan personellerimiz ve ailelerinin bir çoğu birbirlerini ya tanımıyorlar ya da az tanıyorlar. Sanki iki ayrı kurum gibi algılanıyor. Gerek iş yoğunluğundan yorulan personellerimizin dinlenmesi ve gerekse personellerimiz, eşleri ve çocuklarının birbirlerini daha iyi bilmeleri, tanımaları ve samimiyetlerinin artmasına yönelik olarak böyle bir Kaynaşma Pikniği tertipleyerek bir araya getirdik. Bu tür programlar Kurumsal Kapasitenin artmasına da yardımcı olmaktadır” dedi.


Editör: TE Bilişim