İlin önde gelen esnaflarından Tabaş Bilgisayar sahibi Tahsin Baş, dün Duygu Temir ile dünya evine girdi. Saray Düğün Salonunda gerçekleşen düğüne protokol ve oldukça yoğun bir kalabalığın ilgi gösterdiği gözlendi.

 

Tahsin ve Duygu çiftinin düğününe AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, Bor OSB Bölge Müdürü Yavuz Kavaklıoğlu, Niğde Gazeteciler Birliği Başkanı Hayrettin Yenel, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri Murat Yenel, Ali Gökkuş, eski merkez ilçe başkanlarından Ayhan Çalkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Çiftin nikâhını Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kıyarken nikâh şahitliğini ise Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu yaptı. Katılamayan davetlilerin telgraflarının okunduğu düğüne damadın memleketi Kırşehir’den de oldukça davetli katıldı. Keyifli bir havada gerçekleşen düğünde yöresel oyunlar, özel eğilenceler ile çeşitli gösteriler sergilendi.

 

Nikâh sonrası konuşan Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, çifte bir yaşam boyu neşe içinde, ömür boyu huzurlu günler dileyerek 3 çocuk temennisinde bulundu. Niğde Belediye Başkanı Akdoğan da Tahsin ve Duygu çiftine sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.  


Editör: TE Bilişim