Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için yılsonu eğlence programı düzenlendi.

 
Programa Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve Eşi Necmiye Kılıç Hanımefendinin yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun ve eşi Duygu Uçgun, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Ali Garip, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Huzur evi sakinleri ile sevgi evlerinde kalan çocuklar katıldı.


 
Her sene tertip edilen ve geleneksel hale getirilen sevgi evleri yılsonu etkinliğinin  Necmiye Kılıç Hanımefendinin destek ve himayelerinde gerçekleştiğini ifade eden Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Ali Garip’in konuşmasının ardından devam eden programda Sevgi Evleri çocukları tarafından hazırlanan şiir, folklor, skeç ve yarışmalar izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi.

 
Duygulu ve coşkulu anların yaşandığı program 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda başarılı olan çocuklara ve sünnet olan çocuklara hediyelerin verilmesi ile sona erdi.


 
 


Editör: TE Bilişim