Niğde Sevgi Evlerinde barınan korunmaya muhtaç çocuklar için sünnet töreni  ve yılsonu şenliği düzenlendi.


Korunmaya muhtaç çocuklar tarafından hazırlanan şiir, folklor, skeç ve yarışmaların izleyicilerin beğenisine sunuldu. Etkinlikte çocukların elma yeme ve çuval yarışı renkli görüntülere sahne oldu.

Çocukların oluşturduğu koronun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile mini bir konser verildi.

Niğde Sevgi Evleri Müdürü Mustafa Ünalan; “Sevgi Evleri olarak verdiğimiz hizmetin ne kadar önemli olduğunu ve üzerimize büyük görev ve sorumluluklar yüklediğimizin farkındayız. Aziz Milletimizin bizlere emanet ettiği çocuklarımıza canı gönülden hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Ünalan; “Yürüdüğümüz bu yolun zor ve meşakkatli olduğunu bildiğimiz kadar her çocuğun bir dünya olduğunu iyi yetişen bir çocuğun da dünyayı değiştireceğini biliyoruz” dedi. Dünyayı daha güzel hale kavuşturacak çocuklarımızın bu mutu gününde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Niğde Valisi Alim Barut’un eşi Miyase Barut ise, çocukların Vatan Millet sevgisi ile dolu sağlıklı sıhhatli, manevi değerle bağlı bireyler olmalarını diledi.

Konuşmaların ardından çocukların şiirler, şarkılar seslendirirken,  folklor, skeç ve çeşitli yarışmalar yapıldı. Yarışmalar içerisinde elma yeme ve çuval yarışı ise renkli görüntülere sahne oldu.

Ayrıca 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı sonunda başarılı olan çocuklar ve sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Programa; Niğde Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, Niğde İl Jandarma Komutanı Ufuk Nayır, Niğde Valisi Alim Barut’un eşi Miyase Barut, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Sevgi Evleri Müdürü Mustafa Ulusoy, kurum müdürleri ve sevgi evlerinde barınan çocuklar katıldı.

 

Editör: TE Bilişim