Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi Sevgi Evlerinde bulunun çocukların karne heyecanını paylaşmak için Gençlik Merkezi Müdürü Gafur Emlek Gençlik merkezi üyeleriyle birlikte sevgi evlerinin yolunu tuttu.


Okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeni ile çocuklarımızın aldığı başarılı sonuçları daha da üst seviyeye çıkarmak için karne gününe özel gece düzenlendi. Sevgi evlerindeki çocuklar bu anlamlı ziyarete sevinerek konuklarını kapıda karşılayışlarıyla gösterdiler.


Karnelerini alan çocuklar Gençlik Merkezi mensuplarıyla notlarını paylaşırken Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, miniklerin ve gençlerin gösterdikleri başarıdan ötürü onlara iyi temennilerini dile getirerek geleceğe yön veren gençlerimizi karne başarılarından dolayı tebrik etti.


Ziyaret Gençlik Merkezi üyelerinin hazırladığı sürpriz karne hediyesi olan müzik şöleni ile devam etti. Minik ve gençler gitar eşliğinde söylenilen şarkılara eşlik ederek istek şarkılarda bulundular. Yüzlerinden okunan sevinç ve heyecan yapılan sürprizden duyulan memnuniyeti gösterdiler.


Niğde Sevgi Evleri Kuruluş Müdürü Mustafa Ünalan, Gençlik Merkezi ve üyelerine teşekkürlerini belirterek çay ikramında bulundular. Yapılan konuşmalarda ziyaretlerin devam edeceği belirtildi ve karne gününe özle gece gülücüklerle sona erdi.







Editör: TE Bilişim