Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde sunulan hizmetler çerçevesinde Emine Erdoğan Hanımefendinin himaye ve destekleriyle, Vali Necmeddin Kılıç’ın eşi Necmiye Kılıç Hanımefendi, Sevgi Evlerinde kalan çocukların doğum günü partisine katıldı.



Şubat-Mart-Nisan aylarında doğan 28 çocuğumuzun doğum gününün kutlandığı program Niğde Polis Evinde İl Afet ve Acil Durum Müdürü’nün eşi Zübeyde Türk’ün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Doğum Günü Kutlamasına İlimizin Gönül Elçileri koordinatörü olan Necmiye Kılıç Hanımefendi'nin yanı sıra Garnizon Komutanının eşi Fatma Nayır, Belediye Başkanının eşi Şerife Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısının eşi Nuray Akçıl, Ağır Ceza Reisinin Eşi Tuğba Uğurlu, Vali Yardımcılarının eşleri Azime Türkoğlu ve Duygu Uçgun, İl Emniyet Müdürünün eşi Ebru Kurt, İlçe Kaymakamlarının eşleri ve kurum müdürlerinin eşleri katıldılar.

Niğde Sevgi Evleri çocukları ve Altunhisar Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezinde kalan engelliler için gerçekleştirilen etkinlikte ikramlar yapıldı ve müzikli bir eğlence düzenlendi. Programda doğum günü pastasının kesilmesinin ardından hediyelerini alan çocuklar hoşça vakit geçirdiler.







Editör: TE Bilişim