Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ın eşi Münevver Özkan hanımefendi desteklediği sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiriyor.
Katıldığı programlar ve düzenlediği etkinliklerle toplumun her kesimine hitap eden çalışmalarla büyük beğeni kazanan Niğde Belediye Başkanlığı yeni projesiyle sevgi evlerinde çocukları da  mutlu etti.
Sevgi evlerinde kalan çocuklar için düzenlenen doğum günü organizasyonuna Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’in eşi Çiğdem Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun’un eşi Ayşe Ergun, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin’in eşi Betül Gültekin, protokol eşleri, Sevgi Evleri çalışanları ve çocuklar katıldı.
Çocukların doyasıyla eğlendiği program doğum günü için özel olarak hazırlanan pastanın kesilmesiyle devam etti. Protokol eşlerinin çocuklara verdiği hediyelerle mutlu olan çocuklar böyle bir kutlama düzenlendiği için teşekkür ettiler. Doğum günü partisinde eğlenen çocuklar, keyifli bir gün geçirdi.
Doğum günü eğlencesinin sonuna doğru çocuklar ellerindeki balonları gökyüzüne uçurdu.
Düzenlenen program için işletme sahibi Buket Balaban verdiği destek ve katkılarından dolayı Münevver Özkan Hanımefendi’ye teşekkür ettiği konuşmasında; “Organizasyonla amacımız çocukları mutlu etmek. Projenin bu kadar ses getireceğini düşünmemiştim. Bu anlamda katkılarından dolayı Niğde Belediye Başkanımıza ve Münevver Hanım’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah her ay projemiz devam edecek. Herkesin desteğiyle daha çok çocuğa ulaşacağız” dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim