Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Kuruluş Müdürü Selahaddin Yücel emekli olması ardından bir mesaj yayınladı.

Selahattin Yücel mesajında: "Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezine, 15 Mayıs 1991 yılında Kuruluş Müdürü olarak atandım. Takdirler ve başarı belgeleri ile dolu 25 hizmet yılımı gururla tamamlayıp gönül huzuru ile ve doğum günüm olan 1 Ocak 2016 günü emekliye ayrıldım.

Görev yaptığım bu süre içerisinde her kesimden büyük destek ve manevi yardım aldım.

Huzurevinde görev yaptığım süre içerisinde şahsıma gösterilen teveccüh ve huzurevimize yardım ve desteklerini esirgemeyen; başta hizmet binalarımızı yaptırıp bağışlayan hayırsever iş adamlarımız Sayın Gürgen Mazhar BAYATLI, İsmet ve Dinçer ATLI olmak üzere, huzurevi ünitesini yaptıran Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu, Belediye Başkanlarımız Sayın Yahya BARAN, Yavuz CAN ve Sıtkı ERAT’a, Bakanlığımız Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü Personeline, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Esnaf  Kuruluşlarına, Bor Halkına, Esnaflara, özellikle Tabakhane Esnafına, Niğ-Süt Sanayi Ticaret Ltd.Şti’ne, Yerel Basın Kuruluşlarına, İlçe Daire Müdürlerine, Okul Müdürlerine, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Garnizon Komutanlarımıza, Niğde Üniversitesi Fakülte ve Yüksek Okullarına sonsuz Şükranlarımı arz ederim.

Ayrıca üstlendiğim bu zor görevde her zaman yanımda ve destek olan aileme, hep hayır dualarını aldığım muhterem yaşlılarıma ve engellilerime, üstün gayret gösteren yardımcılarıma, mesai arkadaşlarıma ve özel hizmet personeline en içten dileklerimle şükranlarımı teşekkürlerimi sunar, benden sonra hizmet bayrağını teslim alan arkadaşlarıma da bu zorlu görevde başarılar dilerim.

Hoşça Kalın Allah’a Emanet olun…." dedi. 

Selâhaddin YÜCEL KİMDİR?

1951 yılında Bor Postallı köyünde doğdu. 8 kardeşin en büyüğüdür.              İlkokulu Postallı köyünde, Ortaokulu Kemerhisar da, Öğretmen okulunu Kırşehir Erkek İlköğretmen okulunda okudu. 1970 yılında Konya Kadınhanı, Meydanlı Köyünde göreve başladı, sırasıyla Aksaray Uzun köyü, Bor Postallı Köyü, Kemerhisar ve Bahçeli de Öğretmen ve idareci olarak çalıştı. 1982 yılında Almanya ya Öğretmen olarak görevlendirildi.1982-1989 yılları arasında Almanya’da Yaşayan Türk İşçi Çocuklarına Türkçe,Türkçe Kültür Dersleri Öğretmenliği yaptı.

 

1989 yılında döndükten sonra A.Ö.Fakültesi iki yıllık Eğitim Önlisansı tamamladı.14 Mayıs 1991 yılında kurum değiştirerek Ahmet Kuddusi Huzurevine Kuruluş Müdürü olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

Editör: TE Bilişim