Evlenecek çiftler veya evlenmeyi düşünenler için Niğde’de bilinenlerin  aksine ve kalite anlayışınızı tümden değiştirecek nitelikte bir düğün sarayı açılış ve hizmete girmek için geriye doğru sayıma başladı.

 Dahi Gedik / Tanıtım içerikli haber

Son yıllarda Niğde ilimizde Ajans hizmetlerinin sokaktan bulunan iki palyaço ve açılışı yapılacak işyerinin kapısına balon bağlamaktan farklı bir iş olduğunu kanıtlar nitelikte ve kalitede işler çıkaran ve büyük projelere imza atarak Niğde’de reklam tanıtım ajansı olgusunu zihinlerde gerçek anlamında yerine oturtan SEEL Ajans yine Niğde ‘de düğün salonu ve toplu davet hizmetinin gerçek anlamını müşterilerine yansıtmak  adına Seel Düğün ve Davet Sarayı hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Önümüzdeki hafta yani 27 Şubat tarihinde açılışı ve hizmete girmesi planlanan SEEL  Düğün Sarayı konforlu salonu ve 700 kişilik kapasitesiye sahip ve işletmecilerinin ifadesi ile  size hayatınızın en güzel gününü en güzel şekilde sunmak için tasarlandı.

Seel Düğün Salonu işletmecileri Elif-Serdar Güleş Çifti konuyla ilgili şunları ifade ettiler ;  ‘’  Salonumuz 2012 sezonuna özel mimari projesi düğün salonu olarak tasarlanmış olup klasik düğün salonu anlayışının tersine Şehir merkezinde yürüme mesafesinde profesyonel hizmet kalitesi ile toplamda 1300 m2 kapalı alan içinde 700 kişi rahat bir şekilde oturma kapasitelidir.Salonumuzda 2  adet 55.000 bu kapasiteli sıcak ve soğuk klima mevcuttur. Yüksek ferah tavan yüksekliği ve kolonsuz düz zemin üzerine inşa edilmiştir.

Özel slayt gösterileri, özel ışıklandırma, Profesyonel Orkestra, 1.sınıf ikramları ve size özelv gelin Masası hazırlanmaktır.  Özel slayt gösterileri, Profesyonel Orkestra, 1.sınıf ikramları ve size özelngelin Masası hazırlanmaktır.Nezih salonumuzda her türlü yemekli yemeksiz düğün, nişan, sünnet, iş yemekleri, parti toplantıları, Ramazan iftar yemekleri ve her türlü organizasyon sorunsuz bir şekildeyapılmaktadır .Konusunda uzman yönetici ve güleryüzlü personeliyle daima size hizmet etmek için kendini geliştiren müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.’şeklinde ifade ettiler.

Seel Ajans işletmecileri son olarak dost ve müşterilerine Rüya gibi bir günü rüya gibi bir mekanda yaşamak ister misiniz? Şeklinde davetlerini ilettiler.

 

Seel Düğün Sarayı ,Şahinali Mahallesi Eski Terminal Arkası Niğde’de hizmete girecek.Şimdiden rezervasyon yaptırmak isteytenler için ise telefon irtibat numarası : 532 230 08 35 

Sel Ajans İnternet Sitesini Ziyaret Etmek için Tıklayın


Editör: TE Bilişim