Niğde geneli kurum, kuruluş, parti temsilcileri, milletvekilleri, belediye başkanları,  kişiler ve vatandaşlarımızın göndermiş olduğu Ramazan ve Zafer Bayramı kutlama mesajları...


Kadir Gecesi, Ramazan Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı yakın günlere denk geldiğinden, Sitemize gönderilen mesajların da hayli fazla olmasından dolayı, bazı kutlama mesajlarını tek tek yayınlayamadık.
Bu sayfada bütün gönderilen mesajları topladık... 

BORHABER.NET olarak, herkesin Ramazan Bayramını ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarız...

Mesajlarınız için [email protected]










* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Başkan Sıtkı ERAT’tan Bayram Kutlama Mesajı
 
“Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran,aynı düşünce ve duygularda buluşturan,günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran,topluma umut,sevgi veren,birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir.
 
Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı arttıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.
 
Bayramların getirdiği barış ve huzur ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle Ramazan ve Bayram günlerinin kazandırdığı alışkanlıkla tüm yaşamımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoş görü ile yaklaşmalıyız. Umudumuzu canlı tutmalı, sorunlarımızı birlik içinde aşabileceğimize olan inancımızı korumalıyız. Dini bayramlar insanlar arasında sevinç, coşku ve barış rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı ulvi bir atmosferdir. Bu anlamda, idrak etmekte olduğumuz Ramazan Bayramı Çok derin ve etkili bir nüfus alanı vardır. Bayramlar sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdesidir. Bu vesile ile çok değerli hemşerilerimin Ramazan bayramını tebrik ediyor,selam,saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.”  




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Niğde Eğitim-İş’ten Zafer ve Ramazan Bayramı kutlaması
 
Bütün Yurttaşlarımızın Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan 30 Ağustos zaferimizin 89’uncu yıldönümünü ve Ramazan Bayramını  gururla kutluyoruz.


Timur ÖZKAN
Eğitim-İş Niğde Şube Başkanı


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Doğan Şafak’tan 30 Ağustos ve Bayram Mesajı
 
CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramına özel yayınladığı mesajda tüm Niğdelinin iki anlamlı bayramını kutladı.
 
CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak açıklamasında “Zafer Bayramı Türk’ün yeniden doğduğu ve bu coğrafyada edebiyen yaşayacağının ifadesi olarak, sevinçle ve gururla kutladığımız bayramdır. Yine iki dini bayramımızdan birisi olan Ramazan Bayramı ise insanların birbirine yaklaştığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği en önemli kutsal günlerden birisidir. Bu iki anlamlı günün aynı güne denk gelmesinin verdiği önemle Bütün Niğde halkının ve Türk Milletinin bu iki bayramını kutluyorum.” dedi.



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Bütün Dost ve Müşterilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarız. Sağlık ve esenlikler dileriz...


BOR  ÇAĞRI MARKET 


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Milletvekili Ömer Selvi, Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Bayramların sevinç ve birliktelik zamanları olduğunu belirten Selvi, dayanışma ve kardeşliğin güçlenmesine dikkat çekti.
Selvi mesajını şöyle sürdürdü: “Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını tamamlamak üzereyiz. Ramazan ayında sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma anlamında yaşamış olduğumuz manevi duygulara bir de bayram sevinci eklenmiştir. Bayramlar kırgınlık ve dargınlıkların bittiği, yeni birlikteliklerin doğduğu, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma duygularının had safhada yaşandığı zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle Niğdeli hemşerilerimin, milletimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur temenni ediyorum.
Selvi ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramını da kutladı:
 “Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet uğruna yaptığı mücadelenin zafer anıtı olan 30 Ağustos gününün bizlerde çok önemli bir yeri vardır. Bu vesileyle başta Niğdeliler olmak üzere tüm milletimizin Zafer Bayramını kutluyorum”.
 
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Bütün dost ve müşterilerimizin Ramazan ve Zafer Bayramını tebrik eder, sağlık mutluluk ve esenlikler dileriz.

EMRE GİYİM - Bor

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Ak Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu: “Bayramınız mübarek olsun”
24. Dönem Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, bir mesaj yayınlayarak başta Niğdeliler olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik etti.
Kavaklıoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı: “Zengin fakir, küçük büyük, köylü kentli hep birlikte ortak sofralarda buluşmamızı sağlayan, zor ve zahmetli zamanlarda bizi beraberlik ve dayanışma etrafında birleştiren mübarek Ramazan ayını geride bırakmak üzereyiz. Tutulan oruçlardan sonra Ramazan Bayramını kutlayacağız. Ben de dünyada zor durumdaki tüm milletlerin de Ramazan Bayramını bir bayram gibi yaşaması umuduyla, başta Niğdeli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun”.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması
Kavaklıoğlu ayrıca Ramazan Bayramı ile 30 Ağustos Zafer Bayramının aynı gün yaşandığına dikkat çekerek “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları canlarını verip kanlarıyla yıkayarak bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor; yüce Milletimizin ve değerli hemşerilerimin Zafer Bayramını kutluyorum” diye konuştu.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Tecimer’den Ramazan ve Zafer Bayramı kutlaması
MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, “Ağustos ayında milli ve dini hayatımız için önemli olan günleri yaşıyoruz “
MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, yaptığı açıklamasında; “Geçtiğimiz günlerde Ramazan ayı içerisinde idrak ettiğimiz Kadir Gecesi ve ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve yine dini bayramımız olan Ramazan bayramı ile milli ve dini hayatımızda çok önemli ve özel yerleri olan günleri idrak etmenin şansını yaşıyoruz. Türk tarihinde nice büyük zaferler bu ayda kazanılmıştır. Son olarak 26 Ağustos 1922´deki Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı sonucunda ulaşılan 30 Ağustos Zaferi’yle, bitmek üzere olduğu sanılan Türk milleti sonsuza değin var olmaya ant içmiştir.
Aziz milletimiz, bu yıl Zaferler ayı ile örtüşen Ramazan ikliminde farklı bir mücadele daha vermekte, oruçla en büyük düşmanı, yani nefsini yenerek bu sefer milli bayramını manevi zaferiyle taçlandırmaktadır. Bu manevi zaferi ise ardından gelen Ramazan bayramı ile yaşamaktadır.
İdrak ettiğimiz Kadir Gecesinin ardından, coşkusunu birlikte yaşayacağımız Zafer Bayramı ile Ramazan Bayramı’nı şimdiden en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bizlere bu toprakları vatan yapan bütün büyüklerimizi, ecdadımızı, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, manevi huzurlarında saygı ile eğiliyorum. Bu seçilmiş günlerin milletimizin birliğine, dirliğine, huzur ve bekasına vesile olmasını parti teşkilatım adına niyaz ediyorum.” dedi.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Gazeteci Yazar Ömer Fethi Gürer’in Bayram Kutlaması
Ramazan Bayramınızı ve 30 Ağustos Zafer Bayramınızı  kutlar güzellikler dolu günlerin sizlerin olmasını dilerim …
 
 Ömer Fethi Gürer








* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Başkan Akdoğan’dan Zafer Bayramı Mesajı
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
Başkan Akdoğan; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlığına kavuşmuştur. 30 Ağustos Zaferi ile milletimiz hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Kurtuluş mücadelesinin Büyük Taarruzla birlikte zaferle sonuçlandırdığı gün olan 30 Ağustos 1922 tarihinin, Türk tarihinde taşıdığı değerin çok iyi bilinmesi gerekmektedir. Bu vesile ile 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Borlu hemşerilerimizin dost ve müşterilerimizin Mübarek Ramazan Bayramı ve Zafer Bayramını tebrik ederiz.

BOR TÖRE KIRTASİYE


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *



Bütün Borlu hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarız. Nice Bayramlara sağlıkla kavuşmayı Yüce Allah'tan temenni ederiz.

BOR HAZAR İLETİŞİM


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Başkan Akdoğan “Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun”
 
Başkan Akdoğan “Tüm halkımızın ve İslam aleminin birlik ve dayanışma içerisinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum” dedi.
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle tebrik mesajı yayınladı.
 
Akdoğan, mesajında rahmet ve bereket ayı Ramazan ayının tüm güzellikleri ile tamamlanmasının ardından, tüm inananlara sunulan hediyelerden biri olarak da bilinen Ramazan Bayramı’na kavuşmanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Bolluk, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının hemen ardından Yüce Rabbimizin tüm inananlara ihsan ettiği bir Ramazan Bayramına daha halkımız ile birlikte, kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sevgi, barış ve dostluk ilişkilerinin en zirve noktalarda bulunduğu böylesine müstesna günlerin önemi büyüktür. Gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü böylesine anlamlı bir bayramı, tüm vatandaşlarımızın içtenlikle yaşamalarını arzu ediyorum. Tüm inanan kardeşlerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, Sevgi ve dostluğun pekiştiği bayramın, tüm güzellikleri ile doya doya yaşanmasını diliyorum. Bu vesile ile Niğdeli hemşerilerim aileleri ile birlikte Ramazan Bayramlarını tüm içtenliğimle tebrik ediyor, sağlık, mutluluk niyaz ediyorum” dedi.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Yazarımız, Endüstri Mühendisi Üzeyir Lokman Çaycı’nın bayram kutlaması
 
Ramazan Bayramınızı yürekten kutlar, daha nice mübarek gecelere ve
 
Mübarek bayramlara sağlık, afiyet ve huzurla erişmenizi Cenab-ı ALLAH’tan (C.C.) niyaz ederim.
 
Cenab-ı ALLAH’a (C.C.) emanet olun.
 
Üzeyir Lokman ÇAYCI
 
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

NİĞDE ODTÜ KOLEJİ  Ramazan Bayram Kutlama Mesajı



"Ramazan Bayramınızı kutlar; sevginin, paylaşımın ve dayanışmanın en güçlü şekilde ortaya çıktığı coşkulu nice bayramlar dileriz."

ODTÜ KOLEJİ




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Eğitim 2023 Derneği Genel Başkan Yardımcısı Gazi Karabulut’un Bayram Kutlaması
 
Eğitim 2023 Derneği olarak çıktığımız bu yolda insanlarımızı birbirimize bağlayan en yüksek değerin iman kardeşliği olduğu gerçeğinden hareketle mukaddes günlerin sonu ve mübarek Ramazan Bayramının kutsiyetini hep birlikte yaşıyoruz.
Her ne kadar Dünya, kan ve gözyaşı ile bir kaos sürecini yaşasa da bizler ilim- iman- ahlak çizgisinde bir nesil yetiştirerek özlediğimiz Dünya’nın temellerine harç koyma gayretinde olmalıyız.
Bu duygularla Mübarek Ramazan Bayramının Türk dünyasına İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni eder en derin muhabbetlerimi iletirim.
 
Gazi KARABULUT
Eğitim 2023 Derneği Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
 Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan Uğraş'ın Bayram Kutlama Mesajı
 Türk Milleti’nin ve emperyalizme, işgale, zulüme ve soykırıma karşı savaşan tüm milletlerin zaferini kutlar, vatanı, milleti, ülkesi ve namusu için canlarını vermekten çekinmeyen şehitlerimize; emanetlerine sahip çıkacağımıza dair söz veririz. Şehitlerimizin ruhları şad; milletimizin zafer haftası, zafer bayramı kutlu olsun!
 
Başlangıçlar sonuçların tecelli yeridir. Rahmet ile başlayan Ramazan ayının kurtuluş ile tecelli bulması; şehitlerimizle başlayan davamızın muzafferiyetle noktalanması ve Yüce Allah’ın bizleri şehitlerimizle birlikte haşretmesi dileklerimizle, tüm Türk ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyoruz.
İhsanUĞRAŞ
Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

BOR TSO’dan Bayram mesajı
 
Bu yıl Ramazan Bayramı ile birlikte, Türk tarihi açısından büyük önem taşıyan 30 Ağustos Zafer Bayramının da aynı günlerde  kutlanacağını  belirten Bor Ticaret Odası Başkanı Emrah Çalapkulu, hemşerilerimizin her iki bayramlarını da kutladı.
Çalapkulu, Ülkemiz ve İlçemizde barış ve bütünlük içinde güzel bir bayram geçireceğimize inanıyorum. Türk milleti olarak büyük zaferimizi ve Ramazan Bayramımızı büyük bir coşku içinde kutluyor, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar karşılamanızı Yüce Allah’tan  diliyorum. " dedi.





* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Bütün Borlu Hemşerilerimizle birlikte Başpınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, öğrenci ve ailelerinin  Zafer ve Ramazan Bayramlarını içtenlikle kutlarım.

Şerafettin ÇOPUR
Başpınar İlköğretim Okulu
Aile Birliği Başkanı

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Saygıdeğer hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutlarım. Böylesi günde Memleketimden çok uzakta olmanın hüznü içindeyim. Bütün aileme selamlar...

Fatih TUTAR

Thatcher/Arizona/ABD

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *



Ak Parti Milletvekili Ömer Selvi’den Ramazan Bayramı kutlaması
Editör: TE Bilişim