Bebek sağlığını düşünen özel uyku ürünleri geliştiren PENELOPE Bebe, 19-22 Ocak tarihlerinde CNR Expo’da düzenlenen 22. Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı’nda yerini aldı. Türkiye’de ilk defa üretilen bambu dolgulu bambu – kun kumaşıyla tasarlanan kılıfı ile PENELOPE Bamboo çocuk yastık ve yorganları ziyaretçilerin beğenisine sunan marka, bebe uyku teknolojisinin en özel örneklerini ebeveynlerle paylaşıyor. Tamamen doğal Bamboo yastık ve yorganların yanı sıra PENELOPE bebek serisi uyku ürünleriyle 4. Hall’de D-120 numaralı stantta yerini alan PENELOPE, anne ve babaların en kıymetli varlıkları için huzurlu uykunun kapılarını açıyor.

PENELOPE bebek uyku ürünleri ile Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuar’ına bu sene dekatıldıklarını anlatan Maya Tekstil Genel Müdür Yardımcısı Murat Aydoğan, “Bebeklerin sağlığını ve konforunu ön planda tutan ürünlerimizle bu sene fuara tekrar katılmaktan memnunuz. Maya Tekstil olarak sürekli yenilikçi uyku ürünler geliştiriyor, yetişkinler kadar bebeklerin de rahatı ve sağlığı için çalışıyoruz. Fuarda bu sene yine PENELOPE uyku ürünlerine yoğun bir ilgi bekliyoruz” dedi.
 
PENELOPE özel bebek uyku ürünleriyle fuarda
 
Türkiye de ilk defa MAYA TEKSTİL tarafından geliştirilen doğal ve antibakteriyel özelliğe sahip PENELOPE Bamboo yastık ve yorganlar artık bebeklerin de uykularına eşlik ediyor. PENELOPE Bamboo yastık ve yorganlar nemi yok etme ve çabuk kuruma özelliği yanında, bambunun doğal antibakteriyel özelliklerini taşıyor. Terletmeyen, yıkanabilen kumaşı ise özellikle hijyene önem veren annelerin vazgeçilmezi olacak.
 
Doğal sıcaklığın yanı sıra, hava geçirgenliği ile uyku süresince terlemeyi önleyen PENELOPE Bebe Serisi uyku ürünleri, aynı anda yarattığı hem sıcak hem de ferah uyku evreleri ile miniklerin vücutları ve çevre arasında denge oluşturuyor. Kaz tüyünün ve elyafın eşsiz özelliklerini taşıyan PENELOPE Bebe Serisi içerisinde yer alan yastık ve yorganlar, yüzde yüz pamuklu, mite geçirmez ithal kumaşı ile çocuğunuzu koruyor. Tamamen doğal olan Bebe Serisi kaz tüyü uyku ürünleri, çocuğunuza rahat ve huzurlu uyku sağlıyor.
 
Doğal ve kaliteli uykuyu garantileyen MAYA TEKSTİL’in en güçlü markası PENELOPE’nin “Bebe Serisi” uyku ürünleri hakkında daha fazla bilgi için www.mayatekstil.comwww.pnlp.com web adresi ziyaret edilebilir ya da 0 (216) 561 20 02numaralı telefon aranabilir.


Editör: TE Bilişim