Niğde Öğretmenler Parkı İşletmecisi Oktay Gündoğdu’nun öncülüğünde düzenlenen aile toplantısı işletmesini yaptığı parkta düzenlenen kahvaltı ile gerçekleşti.

Niğde’nin Çiftlik İlçesi’nden sosyo-ekonomik nedenlerden dolayı göç ederek, Niğde Merkez’e yerleşen ticarete, siyasete ve bürokrasiye birçok tanınmış sima kazandıran, Niğde’nin köklü ailelerinden Gündoğdular sabah kahvaltısı ile bir araya geldi.

 Oktay Gündoğdu önderliğinde gerçekleşen aile toplantısına 500’ü aşkın aile üyesi katıldı. Aile büyükleri ile küçüklerinin bir arada bulunduğu etkinlikte, sosyal dayanışmanın artması, iletişim kanallarının güçlü olma noktasında karşılıklı fikir alışverişleri bulunuldu.

Aile fertlerinden Oktay Gündoğdu yaptığı konuşmada; “Bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz geleneksel kahvaltımızın amacı, aile fertlerimizle bir araya gelerek, sahip olduğumuz sosyal ve ekonomik gücü bir arada tutabilmek, vatanımıza milletimize yararlı olabilmek, bu eksende gerek dinimiz için gerekse toplumumuz için en kutsal kurum olan aile bağlarını daha da sağlamlaştırmak için buluşmuş durumdayız ” dedi.





 
Editör: TE Bilişim