Niğde genelinde olduğu gibi Bor ilçemizde de mevsim normallerinin aksine hala kar yağmadı.  Hava ağır, hava soğuk, hava ayaz, eksi 17’leri gördük, donuyoruz…

  Dâhi GEDİK / Editör ÖZEL

İlçemize henüz kar yağışı olmayınca alabildiğine soğuk günler yaşadığımız Bor ilçemizde iki kez yoklayan kar tam anlamıyla toprakla buluşmadı ve karla gelen o ılımanlık da gelmedi.  Tüm insanlar gibi elbette ilçemizin her mahallesinde her köşe de her çöp konteynırı etrafında görebileceğimiz Bor sakinlerinden olan pisi pisicikler yani  kediler bile bu ağır soğuklardan nasibini almış görünüyor.Isınmak için yanyana dizilip sessiz bir şekilde birbirlerinin ısısından faydalandılar.

Geçtiğimiz gün Orta çarşı eski müftülük civarındaki çöp konteynırı çevresine dizilen sokak kedileri o gün açık hava olması ve güneşin yüzünü göstermesini de fırsat bilip öyle bir dizilmişler ki siyasi, ideolojik tüm ayrımlara rağmen, sokakta kedilerinin bile doğa şartlarında nasıl birbirlerine muhtaç olduklarını ve biz insanlarında buna muhtaciyetimizi o kadar net gösterdiler ki.

 

Objektifimize yansıyan fotoğraflar ve videosu ile kış ve ilçemizdeki etkileri.

 

Editör: TE Bilişim