www.borhaber.net ve www.nigdehasret.com sitelerinde bundan böyle yayınlanmak üzere “Bor’da Bağ Sohbetleri” adı altında bir söyleşi programı gerçekleştireceğiz.


Her hafta Niğde’nin siyaset, ekonomi, bürokrasi, edebiyat, sanat ve renkli simalarının konuk edileceği sohbetlerimizi siz okuyucularımıza ulaştıracağız. Sizler yaptığımız bu söyleşilerin içeriklerini hem yazılı hem de görsel olarak sitemizden takip etme şansını yakalayacaksınız.

HEM YAZILI HEM GÖRSEL SÖYLEŞİ

Bor’da Bağ Sohbetleri; Niğde’miz ve güzel ilçelerimizin ( Bor’un, Altunhisar’ın, Çamardı’nın, Ulukışla’nın, Çiftlik’in ) tüm sorunlarının ve güzelliklerinin irdeleneceği bir program olacaktır. Niğde’mizi her alanda geliştirmek, güzelleştirmek için sadece siyasiler değil her Nigde’linin ortak akıl ile katkısını hedeflediğimiz, geliştirme projelerini paylaşmak faaliyetlere ve geleceğe ışık tutması ve uygulamaya koymak adına yapacağımız bu program ile Niğde’mize ve Niğde’liye faydalı olmayı hedefliyoruz.

Bor’da Bağ Sohbetleri programı hakkında Niğdehasret.com Genel Yayın Yönetmeni Turan Uçan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Nigde’ miz Kimsesiz, sahipsiz kalmış büyük şehirlerin arasında büyüyememiş ve sorunları her geçen gün büyümüş ve büyümeye devam eden bir şehir olmuştur. Dünya çapında ve ulusal anlamda birçok değerleri bulunan Niğde’nin sahipsizliğine dur demek istiyoruz. Daha yaşanılır bir Niğde için bizim yapabileceğimiz ne varsa yapmaya hazırız. Bu konuda bir misyon görevi aldık. Bu görevi layığı ile yerine getirmeye çalışacağız. Bizler siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, yazarlar, akademisyenler hep birlikte Niğde için neler yapabiliriz, bunları sizlerle de paylaşıp çözümler arayacağız. Mevcut Üniversitemizin geliştirilmesini, Akkaya Barajını, Şeker Fabrikasını, pancar, elma, patates, kiraz ve hayvan üreticilerinin yani çiftçilerimizin sorunlarını, sosyo ekonomik gelişmeleri, tarihimizi, doğamızı kısacası Niğde’mizi konuşacağız, Niğde’mizi anlayacağız” dedi.

İLK SÜPRİZ KONUĞUMUZLA SÖYLEŞİMİZ 16 TEMMUZ  2012 PAZARTESİ GÜNÜ YAYINDA...

Bor’da Bağ Sohbetleri’nin sizlere ulaşmasında Niğdehasret.com Genel Yayın Yönetmeni Turan Uçan, soruları ile sohbete eşlik eden nigdehaberi.com  sitemiz  Genel Koordinatörü Selim Gökel ve  Avukat Hüseyin Demirbilek yer alacak. Teknik ekibimiz kamerada Fatma Tan, fotoğrafta Ali Akbaş’ın büyük emek ve çabaları ile sizlere her hafta ulaşacak olmanın gurur ve heyecanı içindeyiz.



Not: Değerli okuyucularımız; Programımıza katılacak konuklarımıza iletmek istediğiniz soru ve önerileri bizimle paylaşabilirsiniz. Söyleşilerimizde görmek istediğiniz konuklar hakkında bizlere öneride bulunabilirsiniz. Bize ulaşmak için [email protected] adresine maillerinizi bekliyoruz.


BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN...

BİZ SİZİ TAKİP EDİYORUZ...














Editör: TE Bilişim