Daha önceden de peryodik çekilişlerde de 4 ayrı kere büyük ikramiyenin çıktığı piyongo bayi Niğde'nin Nimet Ablası oldu. 

Haber-Video : Selim GÖKEL

Milli Piyongo'nun büyük ikramiyesi 50 milyon lira çeyrek bilet  Niğde'ye çıkmıştı.  Niğde’de 12.5 milyon TL’nin isabet ettiği bileti satan 51-022 Nolu Milli Piyango Bayii Ucuzcular İşletmesi sahibi  Erkan Ersoy, sabah ilk iş olarak işyerinin camına '50 trilyon bizde' yazısı astı.

Daha önceden de peryodik çekilişlerde de 4 ayrı kere büyük ikramiyenin çıktığı piyongo bayi Niğde'nin Nimet Ablası oldu. 

Ucuzcular Milli Piyango Bayi yöneticisi Kaan Yüksel yaptığı açıklamada; Daha önce de 4 ayrı kere büyük  ikramiye isabet etti. Yılbaşı çekilişinde ilk defa büyük ikramiye isabet etti. Milli Piyango İdaresinden de aldığımız liste ile bunu teyit ettik.  50 bin TL teselli ikramiyesinin isabet ettiği biletlerden 20’si  yine bayimizde satıldı. Kaan Yüksel , "Bizim bayi şanslı bir bayii. Biz bununla beraber 4’üncü büyük ikramiyeyi veriyoruz. 3 yıl önce 600 bin liralık büyük ikramiye vermiştik bayimizden. 2000 yılında 500 bin lira verdik. Niğdeliler bilet yönünden şanslı. Biz 35 bin bilet sattık. 12,5 milyon lira kazanan kişinin bir öğrenci olduğu söyleniyor. Ancak henüz kendisiyle bir irtibatımız olmadı. Her kim olursa olsun hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vatandaşlar ise büyük ikramiyenin kime isabet ettiğini merak ederken, Milli Piyango bayii ise büyük ilgi odağı oldu. 



Editör: TE Bilişim