Müzik için hayallerini arkadaşlarını ve enstrümanlarını alıp Niğde’den Vodafone FreeZone  17. Liselerarası  Müzik Yarışması’nın Adana elemelerine gelen liseliler büyük coşkuyla yarıştılar.

Şehirlerini temsil etmek için Adana’da buluşan Niğdeli gençler bir yandan heyecanlarını paylaşırlarken liselilerin arasındaki tatlı rekabet de dikkat çekiyordu.

 

İstanbul’daki büyük finale katılmak isteyen Niğdeliler Anadolu centilmenliğini yansıtırcasına bir ağızdan ‘’Niğde’nin  İstanbul’da olmasını isteriz ama hak eden kazansın’’ diyorlar.

 

 

 

Adana’da Büyük Coşku

 

Vodafone FreeZone  17. Liselerarası  Müzik Yarışması’nda Adana elemeleri  muhteşem bir katılım ve coşkuyla yapıldı.  Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu ve  End Productions,  Liselerarası Müzik Yarışmasının 17. yılında da gençleri sahnede  ağırladı.

 

Vodafone FreeZone  17. Liselerarası Müzik Yarışması’nın Adana elemeleri  8-9 Mart tarihinde Adana Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi Balcalı’da yapılan, 48  okulun eleme heyecanını yaşadığı  Adana elemeleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce liselinin hem yarışıp hem eğlendiği bir festival havasında geçti.

 

Sahne Öncesi Teoman Konseri

Vodafone FreeZone  17. Liselerarası Müzik Yarışması’nın Adana elemeleri  için şehirlerinden gelen gençler, eleme öncesi, idollerinden biri olan Teoman’ın elemeler öncesi Adana’da verdiği konseri izlediler. Liseli gençler, hem stres attılar hem de sahne öncesi tecrübeli sanatçıdan tüyoları kaptılar.

 

 

GENÇLER SAHNEYE ÇIKMADAN

8-9 Mart tarihinde yapılan Adana elemelerinden sonraki duraklar sırasıyla İstanbul ve İzmir. Türkiye’den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmada elemeyi geçip finale katılmaya hak kazanan liseli müzisyenler, Nisan ayında İstanbul’da yapılacak büyük finalde ödüllendirilecek.

 

Vodafone FreeZone’dan Gençlere Müzik Stüdyosu! 

Binlerce liselinin dev sahnede kendilerini ve müziklerini ifade ettikleri  Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması birincisine  Vodafone FreeZone tarafından müzik stüdyosu hediye ediliyor.  ‘Ne Kadar iyisin, Göster Kendini!’ sloganı ile yola çıkan Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması, katılımcılarının hem keşfedilmesini hem de hayallerine kavuşmasını sağlıyor.

 

Vodafone FreeZone Liselinin ve Müziğin Yanında!

Gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratma hedefiyle yola çıkan Vodafone FreeZone, bu hedef doğrultusunda sinema, festival ve konser biletleri ile eğitim, giyim, yemek ve seyahat alanlarındaki sayısız avantajla milyonlarca gencin bütçesini hafifletiyor, onların gençliklerini özgürce yaşamasına katkıda bulunuyor. 2011 yılından bugüne 50’nin üzerinde konser ile 1 Milyonu aşkın FreeZone’luyu müzikle ve sevdikleri sanatçılar ile biraraya getiren Vodafone FreeZone liseli gençlerin müziğe olan tutkusundan hareketle Türkiye’de liseliler için düzenlenen en büyük müzik etkinliğine de 4 yıldır adını veriyor. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması boyunca liseli gençler hem eğleniyor hem de ilk kez sahne heyecanını yaşıyorlar.

 


Editör: TE Bilişim