Niğde Gençlik Merkezi gönüllüleri Niğde'nin Bor İlçesi Kemerhisar Kasabasında bulunan Tarihi Antik Tyana Su Kemerleri ve Bahçeli Kasabasında bulunan Roma Havuzu etrafında çevre temizliği yapıldı. Çalışmada alandan poşetler dolusu çöp toplandı.

Niğde Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından Çevre Temizliği etkinliği düzenlendi. Çevre Temizliği etkinliğine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezi üyeleri ve gönüllü gençler katıldı. Gerçekleştirilen Çevre Temizliği etkinliğinin amacının, gençlerin çevre temizliği konusunda duyarlılığını arttırmak, bu konuda topluma örnek teşkil etmek ve halka açık alanların temizliğinin sağlık açısından önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlediği belirtilerek, gençlik liderleri, üye gençler ile birlikte çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

Niğde Gençlik Merkezince etkinliğe ilişkin yapılan açıklamada, “Niğde Gençlik Merkezi olarak mesire alanlarında ve tarihi alanlarda yapmış olduğumuz çevre temizliği hareketi devam ediyor. Bugün gönüllü gençlerimizle birlikte Kemerhisar Tyana sukemerleri etrafında ve Roma Havuzu çevresinde yapmış olduğumuz çevre temizliği ile farkındalık oluşturarak daha temiz bir çevre için harekete geçtik. Çevreye karşı duyarlılık örneği göstererek gençlerimiz ile bu önemli etkinliğe katkı sağlayanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.” denildi.

Editör: TE Bilişim