Vatandaştan Başkan Akdoğan’a Teşekkür

 

Melekgirmez Sokağı adıyla bilinen Madenciler Sokağı  ve Elhacı Mahmut Caddesi halkı ve esnafı eğlence mekanlarını şehir dışına taşınması nedeniyle  Başkan Akdoğan’a teşekkür ettiler.

 

Melekgirmez Sokağı adıyla bilinen Madenciler Sokağı halkı ve esnafı Niğde Belediyesi’nin eğlence mekanlarını şehir dışına taşıma çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a, Belediye Meclis toplantısında teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

 

Niğde için seçimlerden önce ne söz verdiysek 3 yıl içerisinde gerçekleştirdik diyen Başkan Akdoğan; “ Bilindiği üzere bundan üç yıl önce seçim kampanyamızda oradaki eğlence mekânlarını kaldıracağız melek girmez ismini değiştirerek melek girer hale getireceğiz demiştik. Bugün burada bunun gerçekleşmiş olmasının sevincini halkımızla ve Belediye Meclisimizle hep beraber yaşıyoruz. Bu bölgedeki birahane dediğimiz eğlence mekanlarını Hıdırlık Mevkiinde yapmış olduğumuz eğlence mekanlarına taşıdık. Madenciler Sokağı’nda ciddi bir bakım onarım çalışmasından sonra biz orayı Yeşil Mezar’dan itibaren trafiğe kapalı otantik bir ortam oluşturarak yeni çarşının devamı haline getirmeyi planlıyoruz. Ama bunu gerçekleştirmeden önce esnaf kardeşlerimizle mülk sahibi kardeşlerimizle beraber bir araya gelip onların bu noktada görüşünü alacağız. Bu görüş neticesinde bir ortak karar oluşturabilirsek bahsettiğimiz projeyi orada uygulayacağız. Esnafımız  hayır böyle kapanmasını istemiyoruz şeklinde bir yanıt alırsak oradaki işyerlerinin tamirini ve onarımını biz Niğde Belediyesi olarak yetkimiz çerçevesinde yaptıracağız. Esnafımızın bu teşekkürü Belediye Başkanlığımıza ve belediye meclis üyelerimize ve belediye personelimize. Ben tüm Niğdeliler adına Belediye meclis üyelerimize, belediye çalışanlarına ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim