Üniversitemiz TRT Haber’de her cumartesi saat 14.05’te yayınlanan yapımcılığını ve sunuculuğunu Hasan Yıldız’ın yaptığı  “Şehir ve Üniversite” programının 11 Aralık 2010 tarihinde yayınlanacak olan bölümünde seyirciyle buluşuyor.
Çekimleri tamamlanan şehir ve üniversite programının ilk gün çekimleri Merkez Yerleşke’de gerçekleştirildi. Çekimlerde yerleşkede bulunan fakülteler ve sosyal tesislerin görüntüleri ile öğrenci röportajlarına yer verildi.
Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ün makamında gerçekleştirilen çekimlerde Rektör Görür; üniversitenin gelişimi, akademik birimleri, öğretim elemanı ve öğrenci sayıları, eğitim, sosyal yaşam, öğrenciye sağlanan imkânlar, projeler, kent ve üniversite işbirliği konularında açıklamalarda bulundu.
TRT ekibi Niğde Üniversitesi Kültür ve Sanat Evi’nde de çekimler yaptı ve burada öğrencilerle bir araya gelerek sıra gecesi programına katıldı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği çekimlerde Niğde Üniversitesi’nin Merkez Yerleşke’de, şehir merkezinde ve Bor ilçesinde bulunan birimleri ve sosyal etkinliklerinden görüntüler alındı.
Şehir ve Üniversite programında Niğde Üniversitesi’nin gelişimi, değişimi ve kentle etkileşimi konu edilecek. Kent-üniversite işbirliği doğrultusunda üniversitemizin gerçekleştirdiği çalışmalar, yürütülen önemli projeler, sahip olduğu ve öğrencilere sunduğu imkânlar da ele alınacak.
Niğde Üniversitesi’nin tanıtıldığı program, 11 Aralık 2010 Cumartesi günü saat:14.05’de TRT Haber kanalında yayınlanacak.

TRT Haber, Niğde Üniversitesinde daha önceki haberimiz için tıklayın
 





 
Editör: TE Bilişim