Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yunus KIZIL beraberinde ülkücü şehitlerin mezarlarını ziyaret etti. Daha önce Ülkücü şehitlerin aileri ile bir iftar programı yapan Ülkü Ocakları şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek ahde veafaya verilen önemi göstermiş oldu.


Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yunusu Kızıl ; “Niğde İlinde kabri bulunan 4 şehidimiz bulunmakta. Şehitlerimiz İsmet EMEN,  Ömer Tunçkanat,  Ahmet BAŞ ve Mehmet GÜMÜŞBAŞ Bahçeli, Bor, Kemerhisar ve Ulıkışla’da ebedi istirhatgahlarında yatmaktadırlar. Onların kabirlerini ziyer etmek tüm Ülkücü kardeşlerimizin asli görevlerindendir. Bugün biz Ülkü Ocaklılar milletimizin kalbinde cesaret feragat ve fedakarlıkla anılıyorsak bu ülkücü şehitlerimizin verdiği destansı mücadelenin sonucudur.  Ülkücü şehitlerimizin aileleri bilmeli ve emin olmalıdır ki; ülkücü hareketin mensupları ülkücü şehit ağabeylerinin yolunda aynı karalılıkla ilerlemektedir. Milletimizin gençlik aşısı olmaya devam edecek ve yine Büyük Türk Milletinin emrinde olacaktır” dedi.



Niğde Ülkü Ocakları başkanı Yunus KIZIL,  eski il ocak başkanlarından Yasin BULAT, Bor Ülkü Ocakları Başkanı Yasin KORAL ve ülkücü şehit yakını ve MHP Bor İlçe Yöneticisi Kuddusi GÜMÜŞBAŞ ile gerçekleştirdiği ziyaret sonunda, yeni eğitim öğretim yılıyla beraber ocaktaki üniversite ve ortaöğretim seminerlerinde ülkücü şehit yakınlarının bir program dahilinde konuşmacı olarak seminer vereceklerini belirtti.











Editör: TE Bilişim